Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mekkora az idealis peniszmeret?
12 cm / 3,5 cm
(176 cm, 64 kg)
(Az életkorom alapján meg már nem a "lány" kategória.)
Nem ez számít hogy mekkora.. Nekem az pl sokkal lényegesebb hogy a pasi mennyire figyel rám közben.
2 férfival voltam eddig együtt.
Az egyik tényleg hatalmas mérettel (hosszra és vastagságra is) rendelkezett és hát alaposan izgalomba kellett jönnöm hogy működjön a dolog. Ettől függetlenül nem volt jó vele a szex mert nem figyelt rám eléggé. Hiába mondtam hogy mit szeretnék vagy hogy nekem így nem jó. Stb. Aztán vége is lett bár nem ez volt a fő indok.
A jelenlegi barátom átlagnál kicsit nagyobb de közel sem akkora mint az előző. De aztán vele minden tökéletes, figyel rám. Lehet vele kommunikálni közben.
Tehát nem a méret a lényeg fiúk :D
9: De akkor sem az a lényeg, amúgy átlagnál tenyleg csak kicsivel nagyobb. Mondhatni jelentéktelen különbség van.
Én akkor is úgy gondolom hogy az fontos mennyire figyelsz a lányra. És ezt nem csak én mondom hanem a barátnőim is ezen az állásponton vannak.
Nem kell ezen parázni fiúk!
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!