Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok igaz hogy a legtöbb nőnek 17-18 cm az ideális pénisz méret?
Én nagyon szeretem a páromat, de soha nem foglalkoztam azzal hogy örül e annak hogy csak 14 cm-es f@szom van. Az a lényeg hogy megdugom a száját meg a punciját és jól érzem magam. Mivel soha nem volt orgazmusa előttem is, így a sex célja hogy én jól érezzem magam és kielégüljek. Azt hiszem így a legjobb nem kell óra hosszákig simogatni, meg izgatni hogy talán neki is jó legyen. Kinek van erre egyáltalán ideje?
Gyorsan megszoptatom és megdugom és kész.
#38 szerintem ez nincs így. aki elégedetlen, az nem azzal elégedetlen, hogy hány centi, hanem a tényleges fizikai méretével. ezen nem segít ha mond egy számot.
továbbá annak amit írsz, hogy a férfiak ezt csinálják semmi más forrása nincs csak, hogy te ezt mondod. kérdés milyen alapon.
Olyan alapon, hogy statisztika alapján az összes európai ország közül éppen véletlenül a magyaroké a legnagyobb, asszem átlag 16,5 cm. Érdekes, a többi országban mind 13-14 centi jött ki átlagnak. Pont Magyarország 16,5. Hihető. A franciák, csehek, szerbek és még páran kamuzásban nagyok.A képen is látod, hogy a legtöbb országban 13-14 az átlag. Ennyit az igazmondásról, bemondani én is tudok 18 centit, miközben rövidebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!