Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha szexelni akarok?
Figyelt kérdés
Nem rég mentünk szét a pasimmal. A szex már régóta nem volt az igazi és elég ritka is volt. Így nekem hiányzik. Van egy barátnőm, aki úgymond szexmentes házasságban él és azt mondja ő teljesen leszokott róla és észre sem veszi a pasikat. Tudom, ez sem normális, szerintem még csak masztizni sem masztizik. És azt veszem észre, hogy furcsa szemekkel néz rám, amikor én látok egy helyed csávót és arról áradozok, milyen jó lenne már egy jót szexelni. Úgy érzem, elítél egy kicsit. Tényleg ennyire gáz vagyok, csak mert ha már úgymond szabad vagyok, élnék a lehetőséggel és szexelnék? A nőknek ezt nem lehet felvállalni, mert ciki, meg fehérmájú?
Az gáz, hogy ezt komolyan kérdezed. Foglalkozz önismerettel, pszichológiával. Olavsd el az erőszakmentes kommunikáció című könyvet.
2020. szept. 17. 13:23
12/19 anonim válasza:
Nem gáz, sőt ez a természetes, azt jelzi, egészséges vagy, van libidód. A barátnőd a gáz, pontosabban hülye, ha az egyik legjobb dolgot megvonva magától beleragad egy sz.r kapcsolatba. Ne mások hülyesége legyen a követendő példa számodra. Egyébként meg nem kell az orrára kötnöd mikor kivel dugsz - rád és a partneredre tartozik csak.
2020. szept. 17. 13:24
13/19 A kérdező kommentje:
Na. Ne értsetek félre. Én tudom, hogy mit gondolok magamról és egy tiszta vágy érzésében nem fogok kivetnivalót találni. Arra vagyok kíváncsi, mások hogy gondolkoznak. Amúgy húszas éveim végét taposom.
2020. szept. 17. 13:56
14/19 anonim válasza:
Á a legjobb korban vagy. Azt ajánlom hogy csináld amennyiszer csak tudod mert később a pasik is egyre rosszabbak lesznek és neked is lesz minden más bajod. Addig élvezd ki amíg lehet...
2020. szept. 17. 14:00
15/19 anonim válasza:
ha valami 45-60 közötti nő írta volna ki, akkor érteném, hogy ráfogja a korára ezt a dolgot, de basszus ilyen fiatalon még jó, hogy vágysz a szexre és akarod
2020. szept. 17. 14:11
16/19 anonim válasza:
Miért lenne gáz, hogy kívánod a szexet? Ha egy fix partnered van, a szexkapcsolat sem gáz. Az lenne csak gáz, ha 3 naponta más pasival feküdnél le.
De egyébként senkinek semmi köze ahhoz, hogy élsz.
2020. szept. 17. 14:12
17/19 Á.Zoli válasza:
Van, aki megszól azért, mert természetes reakciók törnek rád... Ki tudja meg, ha ehhez van kedved? Kinek van hozzá bármi köze?
Szerintem hagyjon hidegen, mások véleménye...
2020. szept. 18. 05:43
18/19 anonim válasza:
A barátnöd a gáz, de nagyon. Neki gondolom nincs senkije, de így nem is lesz.
A férfiak nem szeretik a megjátszós, szende, hú de jó kislány vagyok, meg a péniszt sem fogom ám meg csak papírzsebkendővel, be meg már aztán végképp nem kapom ám.
A férfiak szemszögéböl nézve, az ilyen nő, az NULLA.
TE nyugodtan engedd szabadon a vágyaidat, most vagy még fiatal és szép. Az élet most még neked könnyen lehet habostorta, a barátnőd meg maradjon a piacos csomagos kínai linzernél.
2020. szept. 18. 10:02
19/19 anonim válasza:
Attól hogy a barátnőd frigid (nem, nem a házasság miatt lett ilyen, csak előtte megjátszotta magát, hogy meglegyen a hal... :D), neked nem feltétlenül kell ilyennek lenned. Sőt...
Egyébként meg szinte biztos, hogy a férje mással foglalja el magát, ha már az asszony semmire nem hajlandó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!