Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jön rá egy fiú, hogy szexelni akarok?
Van egy fiú az osztályban, aki nagyon bejön már régóta. Szeretnék finom utalásokat tenni arra, hogy szexelni akarok vele de nem tudom, hogy bejövök-e neki.
Hogy kéne tudtára adnom, hogy szexelni akarok, úgy, hogy közben nem hozom magam kínos helyzetbe és, ha nem vevő rám, ki tudjam magyarázni?
Ui: privátokat nem kérek!
Utalgass, célgozgass, esetleg hintsd el, hogy már eléggé "kivagy"
Lehet önként jelentkezik!
De csak finoman, és úgy nem annyira levágós a szitu!
Ez függ nyilván attól is milyen a viszony kettőtök között!
#1-es vagyok...
Ja és ha elég laza, vagány a srác, már csak diliből is feldobja neked a lasztit!
Velem is volt már hasonló, igaz nem pont suliban, hanem melóban!
Haveri viszony egy kolléganőmmel, aki egyik nap mondta,hogy ráférne már egy kis huncutság, én egyből reagáltam, hogy rám is, meló után hegeszteni kéne!
Azt hittem egy mosollyal ennyi is lesz, mert tényleg inkább ilyen haveri szinten voltunk,de aztán máshogy sült el a...
33/F
#3 igen, viszont nem tudom elképzelni, hogy hozzam fel.
"Figyeljetek Peti, oda tudod adni a töri füzeted lemásolni a házit? Meg azért meg is důghatnál!"
1 házi nyúlra nem lövünk
2 ha nem vagy még 18, hagyd el a kategóriát
3 tini
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!