Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szexelni a barátommal. Velem van a baj?
Már egy ideje együtt vagyunk, az elején még kívántam vele, vele vesztettem el, de mostanra már egyáltalán nem akarom vele szexelni...
Minden behatolás fáj, akármilyen hosszú az előjáték, és mikor bennem van nem érzem hogy jó lenne, olyan semleges érzés az egész, viszont mikor durvábban csinálna, akkor rettentően fáj és másnap rosszul érzem magam, hányingerem van, görcsölök, vérezni is szoktam...
Nem vonzó számomra ... abszolút nincs hozzá kedvem, neki persze mindig van, és én eleget teszek a kérésének, de hányinger kerülget a kedvtelenségtől...
mit tegyek? Biztos én vagyok a hibás, de van erre megoldás? Szakítani nem akarok. :/
18/L
Nincs fertőzésed? Először nőgyógyászhoz mennék el ezzel.
Ha már tudod előre, hogy fájni fog, akkor nem csoda, hogy nem kívánod meg.
Nálam ez eddig két okból fordult elő:
1. Már nem szerettem a párom, hiába hordozott a tenyerén, egyszerűen kiszerettem belőle, már cska idegesített, minden mozdulatát kiábrándítónak találtam, pedig nem tett semmi olyat.. egyszerűen nem éreztem vonzalmat már, emiatt nem is nedvesedtem, nem kívántam, így nyilván fájt is a szex.
2. A fogamzásgátló (tabletta) csökkentette a nemi vágyat. Kétszer is volt már, hogy miután abbahagytam, visszatért a vágy, ismét nedvesedtem és élveztem a szexet. Hogyan védekeztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!