Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok ennyi szexelni?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok lány vagyok, és van párkapcsolatom már legalább 3 éve. Eddig kielégített a barátom, de most valami megváltozott. Heti 2-3 szor minimum sexelünk, de valami hiányzik. néha magamhoz nyulok de nem az igazi. Egyszerűen örült, vad együttlétre vágyom, de a barátom nagyon visszafogott srác, őa a romantikát szereti. Hogy mondjam neki hogy keményebben szeretném ha megdugna? egyszerűen már epekedek egy kemény együttlétre. Vagy talán velem van a baj? és beteges vagyok? :((2019. aug. 31. 02:51
2/8 anonim válasza:
Hat mond meg neki figyelj kemenyen dugj meg vagy menet kozben mond hogy kemenyen .....de ha nem megy az baj mert fontos a szex a kapcsolatban 21/F
3/8 anonim válasza:
Vagy egyszerűen ilyen vagy, hogy te keményebben szereted, vagy pedig az évek során megnőtt az ingerküszöböd, és ezért kívánsz többet. Én utóbbira gyanakszom, mert azt mondtad eddig kielégített a barátod. Akkor feltételezem, hogy ő most is ugyanolyan beállítottságú, csak neked kell már több.
4/8 anonim válasza:
Mond meg neki nyugodtan, ha 3 éve vagytok együtt akkor kell lennie erős bizalmi köteléknek köztetek. Az más kérdés, hogy ha a szexualitásban ennyire eltértek akkor meddig fog tartani a kapcsolatotok... 10-ből 9 kapcsolat azért fut zátonyra mert nincs meg a felek között a megfelelő mennyiségű és minőségű szex.
Hogy miért vagy ilyen? Mert nem egyforma az emberek libidója, 21 évesen teljesen normális hogy akár minden nap kívánod.
5/8 anonim válasza:
Erre valók az erotikus ruhák, jelmezek, azok már sugallják azt, hogy nem egy lágy, romantikus együttlét következik. Négy fal között nyugodtan légy ribi, működni fog a barátodnál :)
6/8 anonim válasza:
Miért nem veszel dildot es azzal masztizol
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de csak fogadásbol lett kiirva xd.
2019. aug. 31. 23:08
8/8 anonim válasza:
Elég beteg fogadásokat kötsz. Segítőkész emberek időt, fáradságot nem kímélve válaszokat írnak, mert egy suttyó kölök nem tud az idejével mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!