Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a puncson kívül másik sugarbaby-s oldal ami nem a rosszlanyok.hu?
Tételezzük fel, hogy fiatal lánnyal szeretnék támogatói kapcsolatot kialakítani.
Pár hónapot eltöltöttem a puncson, de már nagyon felhígúlt.. kb ugyan azok a lányok vannak ott is, mint a rosszlanyokon.
Fiatal, 29 éves vagyok, sajnos a munkám olyan szakaszban van, hogy rendes kapcsolatra semmi időm nincs, ezért döntöttem ez mellett, de nem egy hivatásos krvat akarok akinél előtte ki tudja hányan jártak még..
Tudtok ilyen "ismerkedős" oldalt?
Elég nehéz ilyennel nyitni a lányoknál, mert sokan elítélik.
Hol érdemes ilyen kapcsolatra keresni lányt?
És sokan miért ítélik ezt el? Az ő élete, azt csinál amit akar ameddig nem árt vele senkinek.
Fiatal, ápolt, csinos,nőnek tartom magam, havi 300.000 forintot képes vagyok megkeresni egyedül, támogatás nélkül is, akkor miért kellene aprópénzért árulnom a testem?
Nem leszek álszent ha a pasi 10/10-es akkor igent mondanék egy ilyen ajánlatra,de nem 300 ezért, az a vicc kategória, 1 millió/hó, minimum! Soha nem értettem hogy az ilyen olcsó János miért akar magának Sugarbabyt, inkább menjen el egy hivatásoshoz!
Az én havi keresetem 800k. Bár néha 700k mert nem mindig jön össze, de ennél már csak nagyobb össegért vállalnék ilyesmit. 300? Ez tényleg vicc. Ennyiért csak olcsó k*vák feküdnének le egy pasival. Valaki azt írta, hogy 100 alatt? Szerintem te el vagy tévedve a fogalmak között. Ha csóró jancsi vagy, nem kellene ilyen lányt keresned, se tanácsokat adni.
Havi 300-ért max egy(!) gyors numerát vállalnék nem pedig rendszeres szexet...
Ha valaki akar egy csinos sugarbaby-t, aki mosolygós és vad az ágyban az jelentkezzen! Másfél misi az alsó határ havonta. Kevesebbért nekem nem érné meg.
"Havi 300-ért max egy(!) gyors numerát vállalnék nem pedig rendszeres szexet...
Ha valaki akar egy csinos sugarbaby-t, aki mosolygós és vad az ágyban az jelentkezzen! Másfél misi az alsó határ havonta. Kevesebbért nekem nem érné meg."
Szívemből szóltál!!! A sok paraszt azt gondolja ő a király mert havi 300-at ki tud fizetni egy átlagos, használt nőnek, közben meg fogalma sincs hogy mit jelent a támogatói kapcsolat.
Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy vállal e ilyet és ha igen, mennyiért. Én mindent megértek, és természetesen ha van aki kifizet nektek másfél milliót havonta, akkor hülyeség lenne olcsóbban is vállalni ezt alá írom.
Ugyanakkor biztos vagyok benne hogy fogalmatok sincs mennyi erőfeszítés kell ennyi pénz megkereséséhez. Gondolok itt a befektetett időre, pénzre, tanulásra stb. Persze kivéve ha valaki örököl vagy egyéb könnyű úton jut pénzhez. Plusz nekem nem jön be az ilyen támogatói kapcsolat így el nem tudom képzelni hogy kinek éri ez meg. Igazából nem láttam még olyan csajt akinek kifizetném ezt az összeget és megérné. Viszont egy csomó aranyos csajt láttam akit pénz nélkül is fel lehet szedni...
Koszonom kerdesed, megtalaltam akit kerestem, de sajnos nem innen.
Bar itt is beszelgettem 2 lannyal, vegul a tavolsag lett a bibi.
Kozben ugy alakult, hogy akit talaltam elkoltozott, igy ujra probalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!