Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, gondolkodik valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, gondolkodik valaki "diáklány támogatót keres" kapcsolatban most hogy indul az egyetem?

Figyelt kérdés
Ha valakinek volt már ilyen élménye, akkor érdekelnek a tapasztalatok is.

2020. aug. 25. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem igazán
2020. aug. 25. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Jól írtad ki a hastageket: a puncson keresgélj. Miből gondolod hogy a GyK prosti és sugarbaby oldal? Az más kérdés, hogy ott a nők többsége szimpla prosti aki csak úgy van vele szerencsét próbál ott is hátha talál 1-2 balekot akiről fix lét is lehúzhat. Mondjuk a másik oldal sem jobb: csóreszek akik azt gondolják havi pár tízezer Ft-ért majd fiatal "egyetemista" diáklányt kapnak 😂
2020. aug. 25. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Itt nem igen, én is csak kozépiskolást találtam tavaly, idén még nm sikerült. F
2020. aug. 25. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom olcsón akarsz baszni azért írtad ki a kérdést.

Az a làny aki támogatóra vàgyik lakást kap hasznàlatra plusz havi 300e Ft zsebpénzt.

Gondolom te egy szobahasznàlatért vársz ingyenpinát korlátlanul.

2020. aug. 25. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ezt a rahedli sugar daddys kérdést a puncs marketingesei írják ki, igaz?

igazán gerinces 18 éves lányokat a qurválkodás világába becsábítani

2020. aug. 27. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ők írják, én több lánnyal is találkoztam aki bevállal ilyesmit, nem százezrekért, henem 10~20 ezer forintért alkalmanként, van kiből válogatni.
2020. aug. 27. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

2-es, kérdés :

Egy feleség is ugyanezt csinálja nem ? Csak ő 20-onéven át húzza le a zsét a férjről :-).

Bebiztositja magát 2 gyerekkel és akkor nem ez a legnagyobb lehúzás ?

ha innen nézzük ez is igaz, csak itt még papirja is van róla, hogy a pasinak felelőssége a zsé hazahordása-rendelkezésrebocsájtása.

2021. jan. 28. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!