Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a puncson kívül másik sugarbaby-s oldal ami nem a rosszlanyok.hu?
Tételezzük fel, hogy fiatal lánnyal szeretnék támogatói kapcsolatot kialakítani.
Pár hónapot eltöltöttem a puncson, de már nagyon felhígúlt.. kb ugyan azok a lányok vannak ott is, mint a rosszlanyokon.
Fiatal, 29 éves vagyok, sajnos a munkám olyan szakaszban van, hogy rendes kapcsolatra semmi időm nincs, ezért döntöttem ez mellett, de nem egy hivatásos krvat akarok akinél előtte ki tudja hányan jártak még..
Tudtok ilyen "ismerkedős" oldalt?
Elég nehéz ilyennel nyitni a lányoknál, mert sokan elítélik.
Hol érdemes ilyen kapcsolatra keresni lányt?
És sokan miért ítélik ezt el? Az ő élete, azt csinál amit akar ameddig nem árt vele senkinek.
Ötkert, bob, yellow - mondjuk ezek nem oldalak de tele lesznek golddiggerekkel. Szerintem azok is kaphatók némi "szponzoráció" (>300k/hó) mellett hasonlóra.
Más oldal nincs, ha sima társkeresőn, szexpartner-keresőn, vagy hirdetési oldalon teszel ki ilyet ott is a normál prostik fognak leginkább jelentkezni. Ez van, a prostik látják benne a lehetőséget hogy fix lével is lefejjenek valakit.
Oh nem olyan karót nyeltek azok ha meglátják a bankjegyeket :D lehet próbálják magukat túlárazni és nekik milliárdos kell, de hidd el a nagy részük szimpla kis olcsó k.va aki játssza az eszét, havi 300k-ért is szimplán bevállalnák a "melót".
Egyébként ha szex mellett közös programok is, akkor meg miért sugarbabyt keresel? Akkor már inkább "kötetlen laza" kapcsolat-típusban gondolkozz. Ott legalább nem kényszerből, a pénzedért megy a szex. Persze energiabefektetés is hogy nem elég a Deák Feriket meglóbálni, de szerintem sokkal jobban megéri (s nem az anyagiak miatt).
Ja ezt én sem értettem soha. Ha alapból bejösz egy csajnak és közlöd vele hogy nem akarsz komoly kapcsolatot de azért nem sajnálod rá a pénzt (úgy értem meghivod ide oda, ha találkoztok te fizetsz mindent), akkor hogy nem lehet találni egy normális csajt?
Itt mindig azt olvasom hogy ilyen nincs lcsak 500k+ hivatásos...
De nem hiszem el hogy egy fősulis 20 éves csajt se lehetne találni m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!