Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit ér egy sugarbaby?
Mennyi pénzt költöttél sugarbaby-re egy hónapban?
Hogy találkoztatok? Mennyi ideig tartott a kapcsolat?
Hogy lehet a minőségi és a fizetős olcsó nőket egy mondatban említeni?
Hát pont azok a nők érnek a legkevesebbet, akiket elég pénzzel megfizetni...
Minőség vagy sem, a sugarbaby (és a golddigger is) gyakorlatilag prosti, nem szerelemből van a szponzorával hanem azért mert az fizet érte havi apanázst + amit le tud húzni.
A minőség meg az ár kérdése. Olyan nincs hogy csinos "egyetemista" lány havi 50-ért hetente kétszer dug. Olcsó húsnak meg híg a leve... Ha valaki csinos, fiatal lányt akar kitartani annak keményen ára lesz.
A olcsó 50-100k-s szint meg a full hivatásos kategória, tele van velük a puncs. Szimpla lakásos prostik, akik feldobnak a puncsra is egy hirdetést hátha találnak 1-2 balekot akit havi fix lével is le tudnak rántani.
Ez szerintem egyrészt megbeszélés kérdése. Valaki nem szeretné, ha sokat költenének rá (igen ritka az ilyen sugarbaby), valaki viszont igen is igényli a támogatást.
Sugarbaby
Nekem pl. csak szexre kellene egy bnő, de nem az ötpercalatt tudjuk le szinvonal. ELbujni panzióban pár óráara utána mindenki megy a dolgára.
Maximális kedvességgel és finomsággal képzelem. Semmi sem kötelező, nincs elváráslista sem. Viszont garantáltan úgy csinálnám, hogy széttépi a kispárnát :-) az élvezettől. Mert tudom, hogy ilyen vagyok és kész. Nem beképzeltség, hanem kőkemény múlt-realizmus.
És ha utána nem nyaggatom 800üzivel naponta, úgyis jön ő magától, mert kell az élmény (neki is).
És ez igy van jól :-)
A gálánsságom meg ő élvezi, de soha nem volt publikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!