Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncson a sugarbabyknek még mindig ingyenes a regisztráció és az oldalhasználat? Vagy esetleg van, amiért felszámítanak már díjat, esetleg korlátoztak valamit?
2 xd találhatnál, viszont nem az igényeidnek megfelelőt. Szerintem így helyes a megfogalmazás.
Amugy, én megertem hogy mi lehet a vonzó ebben a dologban, nem csodálom,hogy sok lány ezt választja.
Ha jól tudom, létezik olyan is, aki nem nyújt testi szolgáltatást, csupán képeket/tárgyakat juttat az illetőnek pénzért. Vagy az már nem sugarbaby?
Szerintem sok nő, akk ezt csinálja, találékony, hisz kihasználja az adott piaci rést.
A sugarbabys dolog más, de nem itélek el senkit, mindenki úgy keres pénzt, ahogy akar.
#7 "De a legtöbbjük megadja a telefonszámát az első levelében, tehát ingyenesen felkeresheted egy masik platformon."
Őket kell elkerülni, ugyanis nem fizetőképes "ügyfelek", a numera kellene nekik, de ingyen, ne pocsékold az időd ilyenekre! Még maradt pár igazán gazdag férfi, akik társaságot keresnek, vacsorához, színházhoz, beszélgetéshez stb..., de az ilyen "hívj még ma", "este ráérek, keress" embereket kerüld mert nem sugardaddyk csak ingyen numerát szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!