Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszméretes kérdés válasz 2. 0 ami talán lehet őszintébb a regisztráció és a válaszolók mennyisége miatt? Próbáljuk meg olvassátok végig.
Penis size - What women really think misterpoll site
Pénisz mérete - mit gondolnak a nők valóban
fordítóval olvasva a cím-az eredmények
Mi volt a leghosszabb merev pénisz, amit valaha tapasztaltál? Egy inch azaz hüvelyk 2,54cm
1% (20)
3 "-4 1/2" 7,62-11,43cm
14% (148)
5 "-6 1/2" 12,5 12,7-16,51cm
40% (410)
7 "-8 1/2" 17,78-21,59cm Idáig reális
27% (279)
9 "-10 1/2 22,86-26,67cm 279 nő az ezres mintából hát ez érdekes.
15% (153)
10 "+, kérjük, pontosítsa 25,4 felett.
Úgy tudom 5000férfi van a világon 30cm es 8ezer millió emberből-legalábis statisztikailag.
Hát ez érdekes amúgy találkoztam rövid közepes és mély hüvellyel és a leghosszabb hüvelyt 17-18cm mélyen éreztem azért elég ilyesztőek ezek a számok.Én úgy tudom ultra ritka a 8" azaz a 20cm feletti méretek.Lehet hogy mégsem?
1010 szavazó válaszolt erre a kérdésre.
#3 Na végre egy válaszoló.Úgy örülök.
-Apjuk hozzon már egy jó 20-25centis kolbászt!
Hazajön.
-Itt van tessék.
-Ilyen kicsit hoztál?
-Úgy kértem ahogy mondtad.
Hát nem is tudom... egyrészt mindig probléma az ilyen szavazásoknál, hogy a weboldal milyen csoportját vonzza be a lányoknak és hogy ez a csoport vajon jól reprezentálja-e az összes lányt. Plusz ki tudja, hogy mennyi válaszoló volt ténylegesen lány.
Ami egyébként kicsit érdekes, az az hogy a szavazók 91%-a 30-nál kevesebb férfival volt de 42%-uknak a legnagyobb farok 23 cm vagy még ennél is hosszabb volt... 23 cm azért ritka, mint a fehér holló.
A statisztika bonyolult dolog, én inkább meghagynám a szakértőknek, akik tudják hogy hogy szerezzenek mintát ami ténylegesen reprezentatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!