Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az itt feltett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az itt feltett péniszméretes kérdések hány százaléka kamu?

Figyelt kérdés
Én is szoktam unatkozni, és jót röhögök azon mennyi isten barma jár ide, de ti nem unjátok, hogy a sok kamu kérdés között már alig találni néha olyat, amire komolyan lehetne válaszolni?

2015. júl. 8. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Több a kamu mint a kamutlan.

Világátlag: 13,12 cm. Lásd lent.

Mindeközben a GYK átlaga kb. 18 cm körül mozog...

Ergo: vagy valós összefüggés van a farokméret és GYK regisztráció között, mármint hogy a nagyfarkú fiúk közül többen regisztrálnak, vagy kamuzik a kedves fórumtársak nagy hányada.

[link]

2015. júl. 8. 14:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a Fiúk! Hogy nézek ki? kérdések is mind azok, de egy kiírásban csak egy kérdést szabadna egyszerre feltenni.
2015. júl. 8. 14:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Éppen ez idegesít engem az egészben, azt, hogy mennyi az átlag, szerintem az emberek 90 %-a ismeri, pláne, hogy itt naponta tízesével vannak, akik annál nagyobbat, vagy kisebbet írnak, csak, hogy feltűnjenek. Mire jó a sok ilyen jellegű kérdés? Így szeretnének ismerkedni?
2015. júl. 8. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan biztos.

Egyszer volt itt egy anyuka, aki a férje nagy farkáról írt ki kérdést.

Mindenki kamut kiállított, én is annak találtam, de mondom már utána nézek, mert volt egy megérzésem.

Hát tényleg egy anyuka volt és tényleg ba. szott nagy farka van a férjének:D

2015. júl. 8. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 18 évesen tényleg 17 cm-es. Ezt most miért nem lehet elhinni? :D
2015. júl. 8. 19:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Ki nem hiszi, nekem is annyi volt 20 évesen, de már vagy 30 éve, hogy nem mérem. Lehet, hogy már nem annyi, amikor nem olyan kemény, de kit érdekel? Vajon miért kell valakiknek ezt naponta 5x itt megkérdezni, hogy jó-e másoknak meg visszaírogatni rá, hogy nem hiszi el, pedig teljesen átlagos.
2015. júl. 9. 13:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Rajtam kívül más is unta már őket, látom: http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
2015. júl. 9. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!