Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy műpunci? Mármint milyen érzés? Hasonló a valódihoz? Tisztítás? Stb?
Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 01:54
1/10 anonim válasza:
Ugyanúgy kell tisztítani, mint az igazit, kiöblíted.
2/10 anonim válasza:
Finom puha szilikon szerű gumi. Különböző belső kiképzésűek vannak. Síkosítani kell belül. Ami nekem van, annak a másik végén is van pici lyuk a könnyebb tisztítás végett, ill. öröm fokozására..
3/10 anonim válasza:
Mindenesetre sokkal jobb lehet mint a kezed, mert nem érzed a kezeddel is a merevedést, ami sokkal közelebb áll a valósághoz, illetve a valódi puncihoz. Ha kézzel csinálja állandóan az ember az lehet hogy később problémához vezet ha valódi nővel kerülsz össze, mert hiányolni fogod hogy nem érzed közben a merevséget a kezeddel..
4/10 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerülnek?
2015. máj. 30. 15:09
5/10 anonim válasza:
A fleshlightok 18 ezer körül vannak, ami nem olcsó, de nagyon megéri. Hatalmasat lehet tőle élvezni.
6/10 A kérdező kommentje:
És nem fura? Mármint, hogy tárgyat du.ni? Vagy na...értitek, hogy éli meg az ember?:D
2015. máj. 30. 17:46
7/10 anonim válasza:
Ezt is mint mindent mást, érdemes kínából rendelni közvetlenül, mert itthon pofátlan nyereséggel dolgoznak. Pl. aliexpress oldalról. Pár ezerből megvan az egész.
Érdekes ilyesmivel maszturbálni, de az életedet nem fogja megváltoztatni.
8/10 anonim válasza:
Én is Fleshlighttal maszturbálok ! :D
9/10 anonim válasza:
Egyébként nagyon szuper érzés használni, olyan mint az igazi, csak annyi, hogy ennek nem kell "könyörögni"....:P
A tisztítása pedig egyszerű !:)
10/10 anonim válasza:
Én Budapestről rendeltem 5-7 ezer Forint körüli az ára.Tenyleg olyan,mintha igazi női huvely lenne.A végén lévő lyuk meg azért van,hogy a szívó hatást tudod szabályozni.Tisztitani is egyszerű.Csak a betete kell kivenni a burkolatabol es szappanos meleg vízzel kimosni.Hasznalathoz kell hozzá síkosító is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!