Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kamuhetero?
Figyelt kérdés
Létezhet olyan, hogy egy lány csak a pasikról beszél, de mélyen legbelül leszbikus, és ezzel szeretné ellenkompenzálni az érzéseit?2015. máj. 24. 20:30
2/5 anonim válasza:
és akkor hogy ismerkedsz ,első??
3/5 anonim válasza:
szekrény. jó nagy, sokan elférnek benne.
és ezért tudnak a melegek olyan jól öltözni.
na a viccet félretéve igen, sajna van. oka az, hogy sokan a társadalom, a családjuk nyomására kénytelenek önvédelemből színészkedni. mert egyébként kirúgják otthonról, melóból, suliból, satöbbi.
4/5 anonim válasza:
Ugyszint jelen.
sajnos muszaj megjatszani vagy kulonben kikozositenek a suliba...vagy a szuleim....
5/5 anonim válasza:
De akinek jó szeme van simán ki lehet szűrni , teljesrn más az arcmimikájuk ill nincs , és a szemébe nézel rögtön látszik.
Sztem tök jó fejek , én pl ölröztem és rámnyitott a kolleganő , mondom semmi baj gyere , és bejött pedig fiú vok ö meg sztem fiú szerepet tölt be , melltartóba bugyiba , fasza volt , nem mondta én nem kérdeztem de nem is próbált más benyomást kelteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!