Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott a pasik többségénél ha egy alig nagykorú lány még eléggé bulizós és ribis életet él?
Azért kérdezem mert elég gyakran bulizok és szexben is szeretem a változatosságot a partnerek terén,szeretek kísérletezni és új dolgokat is kipróbálni.
Az étvágyam is szerintem kicsit több a korombeli lányok többségénél.
A korom ellenére már sokmindenben volt eddig részem a szex terén,többes szex is már volt párszor.
Nem gondolom hogy ezeket szégyellnem kellene viszont érdekelne hogy a pasiknál ezek mennyire elfogadottak,bejön nektek vagy zavaró és elítélitek?
A többségnek bejövök és magamat is szebbnek tartom az átlagnál amit ha úgy hozza a helyzet kiszoktam használni.
Nekem baratnonek sem kellenel. Egy ocska ri.ngyo van. Nem eleg, hogy minden hetvegen mas fas.zaba ulsz de hogy egyszerre tobb fa.sz is megdugjon... Anyudek ha megtudnak, te lennel a legnagyobb csalodas nekik.
Viszont en kivancsi lennek, hogy hogyan is nezel ki valojaban.. :) 19f
Hogy nézne ki?
Mint egy riherongy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!