Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott a pasik többségénél ha egy alig nagykorú lány még eléggé bulizós és ribis életet él?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert elég gyakran bulizok és szexben is szeretem a változatosságot a partnerek terén,szeretek kísérletezni és új dolgokat is kipróbálni.
Az étvágyam is szerintem kicsit több a korombeli lányok többségénél.
A korom ellenére már sokmindenben volt eddig részem a szex terén,többes szex is már volt párszor.
Nem gondolom hogy ezeket szégyellnem kellene viszont érdekelne hogy a pasiknál ezek mennyire elfogadottak,bejön nektek vagy zavaró és elítélitek?
A többségnek bejövök és magamat is szebbnek tartom az átlagnál amit ha úgy hozza a helyzet kiszoktam használni.
2020. szept. 12. 21:37
1/12 Noren1989 válasza:
Egy körre ki tudok egyezni a fentiekkel.
2/12 anonim válasza:
Inkább most mint 40 évesen. Viszont így még nem nagyon érdemes komoly kapcsolatot kialakítani neked.
3/12 anonim válasza:
lyuknak ez is jó, de nem nekem, mivel nem dugok random r1b1kkel
4/12 anonim válasza:
Egy kapcsolatban számomra nem lenne elfogadható, ha a barátnőm "ribis életet" akarna élni és mással is le akarna feküdni, mert akkor nem kellene vele a kapcsolat.
5/12 anonim válasza:
Nem kellene ilyen "nő" kapcsolatra.
6/12 anonim válasza:
Kapcsolatra semmiképp nem kellenél.
7/12 anonim válasza:
Szexben biztos jó leszel sok mindenkinek, de komoly kapcsolatot tényleg fölösleges kialakítanod.
F
8/12 anonim válasza:
Barátság extrákkal simán menne. Imádom a ribi(s) tiniket!
48Ffi
9/12 anonim válasza:
"Alig nagykorú" = 17-21 év közötti ha jól sejtem. Szerinted a korosztályod mit csinál, mi tölti a fő érdeklődésüket ha nem a bulizás, meg a csajozás? 😃 Szóval vonzó leszel nekik, meg akarnak majd dugni bár ezt szerintem te is tudod.
10/12 anonim válasza:
Én eltudnám fogadni. Feltéve ha ő is elfogadja, hogy nekem általában több csaj is van tartalékba,akikkel szex is van, meg néha talizunk is. Plusz néha becsúszik partykon is valami lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!