Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadott vagy elítélendő? (Apakomplexus)
Nem pont arra gondolok ahol egy 20-as lány egy 40-es férfivel van együtt (félreértés ne essék nekem ezzel sincs problémám), hanem ahol max 10 év. Mennyire gyakori?
Illetve a ddlg-apakomplexus- daddy kint mennyire függ össze?
Külön-külön hallottam róluk. Kérdésem az, hogy miben különböznek és egyeznek?
Válaszokat előre is köszönöm
L
8-10 év korkülönbség még teljesen elfogadott (feltéve hogy nem egy 12 éves lányról és egy 22 éves pasiról van szó). A nagyobb korkülönbség, meg attól függ... ha a 40-es pasikat kérdezed azt mondják naná, a 20-as pasik meg azt hogy nem (mert miért nem velük vagy inkább). Ha nőket, meg beállítottság, felfogás kérdése. Aki látott a környezetében működő kapcsolatot nagy korkülönbséggel azt mondja okés, aki nem, vagy frusztrált valamiért meg egyből elkezd magában (vagy nem magában) r.bancozni.
Egyébként nem mindegy? Csakis rád és a párodra tartozik, ha ti így boldogok vagytok akkor mindenki másnak nyalsgem, semmi közük hozzá!
Nem nagyon egyeznek egyébként.
Szerintem ezzel kapcsolatban eléggé vegyesen vélekednek, valakik szerint ez elfogadható, de vannak olyanok is, akik ezt teljesen elítélik és undorítónak tartják. Véleményem szerint ez teljesen elfogadott, nekem is apakomplexusom van, erről az ember nem tehet, ahogy arról sem, hogy éppen például kibe lesz szerelmes egy adott személy.
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!