Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfogadott vagy elítélendő?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadott vagy elítélendő? (Apakomplexus)

Figyelt kérdés

Nem pont arra gondolok ahol egy 20-as lány egy 40-es férfivel van együtt (félreértés ne essék nekem ezzel sincs problémám), hanem ahol max 10 év. Mennyire gyakori?

Illetve a ddlg-apakomplexus- daddy kint mennyire függ össze?

Külön-külön hallottam róluk. Kérdésem az, hogy miben különböznek és egyeznek?

Válaszokat előre is köszönöm

L

2020. júl. 29. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
10 év különbség még messze nem apakomplexus!
2020. júl. 29. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elfogadott. Te hány éves vagy?
2020. júl. 29. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 7-8 év különbség a normális :)
2020. júl. 29. 21:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem összefüggő nagyon túl gondolod ezt a témát!!
2020. júl. 29. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

8-10 év korkülönbség még teljesen elfogadott (feltéve hogy nem egy 12 éves lányról és egy 22 éves pasiról van szó). A nagyobb korkülönbség, meg attól függ... ha a 40-es pasikat kérdezed azt mondják naná, a 20-as pasik meg azt hogy nem (mert miért nem velük vagy inkább). Ha nőket, meg beállítottság, felfogás kérdése. Aki látott a környezetében működő kapcsolatot nagy korkülönbséggel azt mondja okés, aki nem, vagy frusztrált valamiért meg egyből elkezd magában (vagy nem magában) r.bancozni.

Egyébként nem mindegy? Csakis rád és a párodra tartozik, ha ti így boldogok vagytok akkor mindenki másnak nyalsgem, semmi közük hozzá!

2020. júl. 29. 22:10
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Az én párom 11 évvel idősebb nálam, de sosem gondoltam úgy, hogy ez apakomplexus, pfujjjj!
2020. júl. 29. 22:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon egyeznek egyébként.

Szerintem ezzel kapcsolatban eléggé vegyesen vélekednek, valakik szerint ez elfogadható, de vannak olyanok is, akik ezt teljesen elítélik és undorítónak tartják. Véleményem szerint ez teljesen elfogadott, nekem is apakomplexusom van, erről az ember nem tehet, ahogy arról sem, hogy éppen például kibe lesz szerelmes egy adott személy.

L

2020. júl. 29. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem elfogadott, de a 10 év korkülönbség nem sok. Az még nem apakomplexus.
2020. júl. 29. 23:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehetnek közös vonások de nem egyeznek teljesen. Mindkettő más. Nekem pár éve volt egy majd 3 évig tartó "kapcsolatom" egy 23 évvel fiatalabb lánnyal. Nem volt apakomplexusa és nem is DDLG kapcsolat volt. Egyszerüen kíváncsi lett. És érdekelte, milyen lehet egy idősebb férfival. Szerintem egyikünk sem bánta meg. Ami pedig a 10 év korkülönbséget illeti... Nagyon messze van ezektől. Ha mondjuk én közel 50 évesen összejönnék egy 20-25 éves lánnyal az már lehetne az. De 10 év majdnem csak alap manapság.
2020. júl. 30. 00:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem 2 éves kapcsolatom volt egy nálam 19 évvel idősebb férfivel, és nem bántam meg, persze voltak akik elítéltek, de nálam sosem volt fontos a kor. 25/l
2020. júl. 31. 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!