Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha első talin még csokot se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha első talin még csokot se akar adni akkor off?

Figyelt kérdés
Csak nem értem akkor minek keress még.
tegnap 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól még gondolhatja komolyan,csak ő olyan, hogy nem az elején akár mindent.
tegnap 21:47
 2/9 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, nem mindenki annyira nyílt, hogy az első randin, már csókolózna. Kérdés az, hogy "ismertétek egymást" vagy internetről találkoztatok és első randi = első találkozás.
tegnap 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Nem mindenki egyforma, de ha 2-3 randiból nincs még csók sem ott baromi lassan fogsz haladni (vagy sehogy). Több olyan partnerem van akivel első randin nem volt csók, de a 2. randin már keményen dugtunk :)
tegnap 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Csók se? Ha mindent akar a pasi az a baj.. ha semmit hirtelen az a baj.. nők.. :D
tegnap 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
A csokot a méltóságos doktorminiszterelnökúr adja.
tegnap 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Első randin oké, ha nincs csók. Ha a többediken sincs semmi, akkor felejtős.

Nekem volt olyan, semmi kémia. Néhány randival próbálkoztam, hátha kialakul, de nem. Mással meg az első randin volt csók és őrületes kémia, de hetekig (!) nem léptünk tovább (viszont amikor igen, az mindent vitt, szóval megérte abszolút). Ez nagyon egyéni. Ha annyira zavar, kérdezz rá az illetőnél kerek-perec.

tegnap 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első randi egy "na akkor ki is ő" típusú dolog élőben, ami után összébb áll a kép. Kötelező elemek nélkül.
ma 04:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha az első randin nem izgult,nem gerjedt rád,aludt a kémia a részéről,akkor késöbb sem lesz sokkal jobb a szitu!

Csak mondom,s tapasztalatból beszélek!

Egy szingli pasi

ma 07:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt nehéz sablonosítani. Akivel utoljára randiztam pasi, első randin csak megpuszilt, de éreztem, hogy lesz ez még több is és lett is. Nem tudom, számít-e, 40 feletti korosztály voltunk.
ma 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!