Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak akik 25 év körüliek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akik 25 év körüliek és még nem szexeltek?

Figyelt kérdés

Te vagy esetleg ismersz olyat aki ebben a helyzetben van?

Mi lehet az oka?

tegnap 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

Én 36 éves manusz vagyok, és csak vagy kb 2x szexeltem életemben. Bár az is elég gyenge minőségű volt.

Hogy mi az oka? Nincs autóm, nincs saját családi házam, nem vagyok milliomos/milliárdos/billiomos, nem vagyok szőke herceg fehér lovon, nem vagyok kigyúrt, dús hajú csávó, tetkóm sincs, nem hallgatok szar zenét sem. Szóval ilyen pali nem nagyon kell a csajoknak. Ott amikor van 500 "jó" pali, abból kiválasztanak 1-et, a "rossz" palik két forintot sem érnek nekik. Kb ez az oka.

No, de nem baj. Eléldegélek f#szverrésel életem végéig. Nekem ennyi jutott.

tegnap 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik haverom 30 évesen vesztette el. Az ok: bár normális srác, értelmes, s nem is volt quasimodó de csajozni na azt egyáltalán nem tudott. Nem is próbálkozott a csajoknál, s nem is tudta hogy kell velük kommunikálni "olyan" téren.
tegnap 22:25
 3/9 anonim válasza:
0%
Ismerek egy 16 éves muja szegény vézna srácot,volt már 2 barátnője
tegnap 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Első, nem, nem ez az oka. Az a szomorú, hogy 36 évesen itt tartasz. De sosem késő megemberelni magad.
tegnap 23:17
 5/9 anonim válasza:
0%
4 mit jelent hogy megemberelés?nyerjen a lottón?
tegnap 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
5., igen, lehetőleg az eurojackpoton. Abból majd azonnal megtanul nőkkel törődni és kommunikálni.
tegnap 23:29
 7/9 anonim válasza:
Ja,tudom,határozottság,önbizalom,a tuti mutyi férfiak lepràsok
tegnap 23:35
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

#1-es!

Nagyon sok ffi van ebben a helyzetben, de valamit szögezzünk azért le: erről sem a környezeted, se a nők tehetned, ez csak és kizárólag rajtad múlik.

Ha otthon játszol egész nap, abból nem lesz szex.

Nőt szerezni, ez is egy projekt. Mérd fel a hibáid és azon változtass, amin tudsz. Nem kezdem el sorolni, de biztos több ilyen dolog is van, tehát maxold ki, amit lehet. Emelett minden létező eszközt, alkalmat használj ki a csajozásra: tinder és társai, szórakozóhelyek, busz, metro, villamos. Nagy számok törvénye igazolni fogja magát.

Ami még fontos, ne balfasznak tartsd magad, hanem emeld ki az erősségeidet és bízz magadban.

Egyébként csajozós duma se nehéz, pl: megnézném a X filmet moziban, nem jönnél el pénteken? Tudod, egy jó mozi, kaja és cserébe kényeztetlek reggelig…..csak vicc, de tényleg bírnám reggelig ))) ha jól adod elő, vicces lehetsz.

Változtass, mert a nedves pna nem repül be magától az ablakon.

Hajrá!

ma 00:25
 9/9 anonim válasza:
0%
Nagyképű kötöszködős herènek kell lenni,azt szeretik a lányok,nök
ma 01:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!