Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Mért gondólja hogy te istennő vagy?
Van barátnője?
Fogalmam sincs, nem vagyok abszolút extra nő... Teljesen átlagos....
Igen van!
Hali. Én ugyan közel egyidős vagyok az ipsével és magamból kiindulva háááát... az alkoholt mondanám bűnösnek. Most elő lehet venni, hogy tényleg akar valamit tőled és csak a pia hatása alatt meri ezeket az érzelmeket kimutatni vagy csak éjszakás kalandot akar, valami újat mert lehet hogy megunta a barátnőjét, esetlegesen a barátnőjével folytatott sexeket és más felé kacsingat, várva, hogy esetlegesen belemész-e a játékba.
Szerintem az a legjobb megoldás, ha meg kérdezed tőle, hogy ténylegesen érez valamit irántad vagy csak dugni akar és az feltétlen fontos, hogy ezt akkor kérdezd meg tőle, hogy ha piás NAGYON PIÁS, mert józanon úgy se merné elmondani. Remélem segíthettem ezzel kapcsolatban. :D
Valószinuleg hogy nagyon bejosz a srácnak és jol megdugna, ha nem lennél az unokatestvére. Csak hát ha iszik, akkor felbátorodik, és elvszeti kicsit az itéloképességét, ezért olyan megengedi magának hogy flortoljon veled. Valoszinuleg, hogy meghívni dugni fél még részegen is, azért kinálgatja a lábmasszázst, hogy legalább megtapizhasson. Meg hát mégis csak a lábak a punci kapui.
Legkozelebb mikor jol be van rugva, furfangosan kerdezgess tole, hogy miért akarja, tetszel e neki, mit gondol rolad, és hogy mi a szándéka. Viccesen, furfangosan. Tuti elkotyogja.
Igazábol jol kezelted idáig a dolgot. Unokatesoddal nem szabad belemenni semmibe. Még egy ilyen ártatlan lábmasszázs se vezet semmi jora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!