Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Folytatnátok, vagy lezárnátok?
5 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, szeretjük egymást, jól kijövünk egymással, jó az együtt eltöltött idő, de 5 év alatt a napi 4-5 szextől eljutottunk a havi 2-ig, és egyszerűen nekem ez kevés, a libidóm az egekben, nem dugtam félre, de a kísértés sokszor már túl nagy. Kb 2 éve állandósult ez az állapot, egy-egy jobb időszakkal. Próbáltam többször megbeszélni, de ahányszor felhozom a témát az támadásként van értékelve. Viszont így, hogy nincs változás, nekem hiába nagy a libidóm, nincs kedvem szexelni, egyszerűen túl monoton az egész, unom, és már belefáradtam a próbálkozásba, hogy kicsikarjak valami változást.
Ti mit tennétek a helyemben? Azért érzem kimondottan nehéznek a helyzetet, mert az érzelmi kötődés megvan, de nem vagyok még olyan öreg, hogy elfogadjam ezt az életmódot.
28F
Én is lépnék a helyedben. Keress olyat, akivel összeilletek. Nálunk is hasonló egy kicsit a helyzet, el is fogok válni.
N
Előbb sztem besz~ld ezt meg a barátnőddel, mert lehet h oka van h csak ennyit szexel veled.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!