Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? a barátomnak nagyon kicsi a farka
Egyszerűen élvezhetetlen a párommal a szex mereven mindössze 8 cm neki
És ez nekem kevés nem is nagyon élvezem szexet
De viszont nagyon szeretem a páromat és nem akkarok el sem veszíteni
Mit csináljak hogy jol működjön a szexuális életünk ?
Ha meg tudsz elégedni az eszközökkel, akkor az a megoldás, ha kell a húsvér dolog, akkor meg sajnos ezen a téren nem passzoltok :/
28F
normálisan feltett egy kérdést, hogy hogyan tudná jobbá tenni a szexuális életüket, mert egyszerűen nem élvezi a szexet és ti egyből leszóljátok (gondolom ti is hasonló problémával küzdötök). nem azt mondta, hogy el akarja hagyni, csak azt, hogy neki így nem jó. egy ember életében igenis fontos a szexualitás és sajnos pech, ha a férfi ebben nem társ.
válaszolva a kérdésre vannak különböző eszközök, amit farokra lehet húzni, érdemes kipróbálni, ha a barátod ebben társ. ha nem érdekli, hogy neked is jó legyen és nem akarja ezt megoldani, akkor tényleg azt tudom sajnos neked mondani, hogy hagyd ott. ne add fel az egész életedet érte. mindkét fél számára kellemetlen szituáció ez és senki nem tehet erről, de ha nyitottak vagytok mindketten, akkor meg lehet mindent oldani. :)
21/L
A pénisz köpeny talán jó is lehet teszik .
Egyáltalán nem arról van szó hogy el akkarom hagyni a páromat sőt nagyon is szeretem s ezért is szeretnék megoldást találni ere a problémára .
Ja és akki üzenetben írogat nem, nem szeretnék szeretőt úgyhogy ne is írjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!