Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szoktatok a barátotok fenekével foglalkozni?
Figyelt kérdés
Annyira imádom a kerek, izmos fenekét. Napközben is fogdosom, simogatom, rácsapok, viccesen kérem, hogy rázza meg, szex közben is extra figyelmet fordítok rá, egyik kedvence a tőlem kapott prosztatamasszázs. Normális, hogy lány létemre ennyire rá vagyok kattanva a fenekére? Ti szeretitek, ha a barátnőtök ennyit foglalkozik a feneketekkel?2020. aug. 22. 17:07
1/16 anonim válasza:
Nekem is egy ilyen popsifüggő barátnő kellene. Én ezt mind imádnám!😁
2/16 anonim válasza:
Szopás közben, szoktam kicsit ujjazni a fenekét, de ettől van, hogy nagyon hamar elsül ☺️
3/16 anonim válasza:
én is imádom markolászni simizni neki, de szereti ő is :D szopásnál meg néha lejjebb csusszan a nyelvem...nincs ellenére :D
4/16 anonim válasza:
A pasik imádják ha a nyelvünkkel lejjebb is tévedünk 😁
5/16 anonim válasza:
sajna a barátnőimet mindig rákelett vzetni a kerek területre de hamar kitalátak onnan. Pedig igényem lenne rá!
6/16 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikus ez az új divat.
8/16 anonim válasza:
Ez nem divat, egyszerűen izgalmas mikor a pasi majd megőrül mikor csinálom
9/16 anonim válasza:
Az nem férfi akinek a seggében turkalnak. Undorító es buzás.
10/16 anonim válasza:
9es.
Mert prűd vagy, még a másik nem b*zi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!