Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szoktatok a barátotok fenekével foglalkozni?
Figyelt kérdés
Annyira imádom a kerek, izmos fenekét. Napközben is fogdosom, simogatom, rácsapok, viccesen kérem, hogy rázza meg, szex közben is extra figyelmet fordítok rá, egyik kedvence a tőlem kapott prosztatamasszázs. Normális, hogy lány létemre ennyire rá vagyok kattanva a fenekére? Ti szeretitek, ha a barátnőtök ennyit foglalkozik a feneketekkel?2020. aug. 22. 17:07
11/16 anonim válasza:
Nem bu zi, de szereti ha a seggében turkàlnak. Ja ..... mesèlj mèg. Ilyen apukák fizetnek a népligetben a szexért a román cigány fiúcskáknak.
12/16 anonim válasza:
Pasim nem szereti. kifejezetten mondta hogy ezt sose. nekem se vàgyam, sõt
13/16 A kérdező kommentje:
Tőlem lehetsz ennyire prűd, saját magad fosztod meg az egyik legjobb érzéstől (legalábbis a barátom szerint az).
2020. aug. 22. 19:06
14/16 anonim válasza:
11es. Sajnálom hogy ennyire sötét vagy....
15/16 anonim válasza:
Szeretem, ha a barátnőm foglalkozik a fenekemmel, de az ujjazás lehet kicsit sok lenne már.
16/16 anonim válasza:
elmondaná nekem valaki,hogy miért bhuzzis ha egy LÁNY simogatja a lyukam?
Mégyegyszer hangsulyuzom:LÁNY!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!