Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt voltam egy AIDS-es lánnyal, volt gumi. Lehet baj?
Azért ne legyél biztos benne, hogy rossz vicc.
Normális ember ilyennel nem viccel :(
Nem kaptál el semmit, de neki attól lehet baja.
Vissza ne fogadd, nem százas.
Folytatódik a gondolatmenet, direkt nem idéztem ide korábban, mert tudtam, h ebbe fogaz belecsimpaszkodni.
Megint betolattál meztelen seggel a fszerdőbe, ez nagy öngól. Ugyanis folytatódik a gondolatmenet egy nagyon- nagyon fontos mondattal, amit te természetesen nem másoltál ide, sunyi módon elhallgatsz.
Én ebből doktoráltam, tudom mit beszélek, ellentétben veled.
Szóval amit kihagytál:
“Ilyen szituációkban valójában az jelent veszélyt, ha a partner szájában vagy a nemi szervek tájékán nagy fekély vagy egyéb nyitott seb, illetve a szájban jelentős fogínyvérzés áll fenn, ilyenkor ugyanis vér útján létrejöhet a fertőzés.”
Na jó ez már tényleg vicc kategória, HAGYD MÁR ABBA BAROMSÁG OK ONTÁSÁT!!!
A nagy fogínyvérzés nem mikrosérülés!!!! Vérző pofával nem nyal még a legigénytelenebb se!!
Tessék ott van, amit linkeltek, Szlávik János.
Hallgasd őt, az ország legjobb infektológusa, és ne itt kötekedj és nyomd a hülyeséget!
A saját linkedben van. Ez a legfontosabb sor, amit te nem veszel figyelembe. Ezzel az általad linkelt ismertető is elismeri, h orális úton átadható a vírus.
A legelejétől erről beszélek, itt próbálsz meggyőzni, h nincs igazam.
Aids- témában doktoráltam, ez sem elég neked, aztán ide linkelsz nekem egy ismertetőt, aminek minden szavát ismerem (én írtam ráadásul), ezen mosolyogtam egyet, és azt hiszed be tudsz vinni az erdőbe. Hát nem. Minden mondatát az ismereti anyagnak fejből tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!