Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt voltam egy AIDS-es lánnyal, volt gumi. Lehet baj?
Figyelt kérdés
-2020. aug. 20. 21:40
2/62 anonim válasza:
Az AIDS baromi ritka dolog.
Biztos az volt?
Szűresd le magad, de nyugi, kb nulla az esélye, hogy elkaptad.
3/62 A kérdező kommentje:
Köszi 21:43as, picit megnyugodtam. holnap megyek orvoshoz egyébként.
2020. aug. 20. 21:44
4/62 anonim válasza:
Mikor történt a dolog? Mert lehet, hogy még korai a vérvizsgálat.
Miből gondolod, hogy AIDSes?
5/62 anonim válasza:
Tudott róla, hogy AIDS-es, vagy utólag derült ki.
7/62 A kérdező kommentje:
Utólag derült ki számomra, ő tudta hogy az de nem mondta el.. 1hete történt kb
2020. aug. 20. 21:49
8/62 anonim válasza:
Ha szedi rendesen a gyógyszereit, ÉS nem nyaltad ki ÉS nem kentétek a farkadra a testnedveit , akkor szerintem esélyed sincs rá.
9/62 anonim válasza:
Minimum 4-6 hét a hiv vizsgálat ablakperiódusa. A legmodernebb tesztekkel is. Hiába mész hnap orvoshoz.
Ezt sajna ki kell várnod, addig nem szexelni senkivel sem, és a véredet, szexuális váladékodat távol tartani mindenkitől biztonságos módon.
Amúgy hogy derült ki h aids- es?
Kinyaltad legalább? Mert h igen, akkor bajba vagy!
10/62 anonim válasza:
De ezt miért nem mondta?
Mondania kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!