Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt voltam egy AIDS-es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt voltam egy AIDS-es lánnyal, volt gumi. Lehet baj?

Figyelt kérdés
-
2020. aug. 20. 21:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez jutott eszembe. Ezek után honnan lehetsz biztos benne, hogy mikor hazudott?

Szerintem csak csináltasd meg azt a tesztet.

2020. aug. 20. 23:43
 22/62 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező az nem számít bűncselekménynek, ha tudja, hogy aids es de nem mondta?
2020. aug. 21. 01:05
 23/62 opalka válasza:
60%

www.hivszures.hu

Tájékozódj.

Kb. nulla az esélye, hogy HIV-pozitív volt a csaj, ha meg védekeztél óvszerrel, akkor meg különösen nincs miért parázni.

Szinte biztos, hogy csak szemétkedik veled - a fertőzöttek nem játszanak/viccelődnek ezzel.

2020. aug. 21. 07:19
 24/62 anonim ***** válasza:
Ha kinyalta, akkor rohadtul nem nulla az esélye, h fertőzött... ki tudja, mikor hazudott a rbnc!
2020. aug. 21. 08:47
 25/62 anonim ***** válasza:
47%

Miért lenne veszélyes, ha kinyalta?!

Ahhoz, hogy így fertőzzön sebnek kell lenni a száján, vagy legalább egy lyukas fog, de őszintén szólva ekkor is nagyon pici az esélye.

A HIVnek be kell jutnia a keringésbe x virusszámmal ahhoz,hogy fertőzni tudjon.

2020. aug. 21. 08:56
 26/62 anonim ***** válasza:

Szoktál fogat mosni, utolsó? Esetleg fogselymet használni?

Mert a válaszodból az jön le, h nem, büdösszájúkám!

Az ínyen szoktak lenni mikrosérülések, amik kis sebeknek felelnek meg. A fogmosás, fogselyemhasználat, kemény karcoló morzsa, stb okozzák.

A vírus így meg is találja a kaput. A nemi válladék telis tele van vírusokkal, amennyiben fertőzött a személy.

Kicsit tájékozódj, mielőtt hamis állításokkal félrevezetsz vkit fontos témában!

2020. aug. 21. 10:01
 27/62 anonim ***** válasza:

Senki nem vezet félre! Mikrosérülések a bőrön is vannak, mégis ha hives vér fröccsen rád akkor nem sok esélye van.

Egy sima gumi nélküli szextől is baromi kevés az esély, hogy elkapd, pedig ott is folyamatos a mikrosérülés.

Azért kapják el a melegek, mert ők nagyobb eséllyel repednek és véreznek szex közben.

Ha hives használt tűt véletlenül magadba szúrsz, akkor is kb nulla esélyed van.

Szóval talán inkább te tájékozódj, mielőtt engem sértegetsz!

2020. aug. 21. 10:17
 28/62 anonim ***** válasza:

Hives használt tű minimális eséllyel? Mesélj még!

A drogosoknál biztos véletlen a hiv fertőzés gyakorisága a közös tűhasználat után, meg az ingyenes anonim tűcsere program is véletlen az std- állomásokon...

2020. aug. 21. 10:36
 29/62 anonim ***** válasza:

Használt tű használata és véletlen magadba szúrása között van különbség

Hallottál már kórházról?

Csak mert nekem kórházban sikerült magamba állítanom egy tűt. Ekkor mentem el egy szakemberhez, aki elmagyarázta, hogy ennek irtó pici esélye van,nem is lett semmi baj.

A drogosok vénából vénába szúrnak.

Talán értelmezd már, amiket mondok, utána kötekedj!

2020. aug. 21. 10:42
 30/62 anonim ***** válasza:

Az a baj, butaságokat hadoválsz itt össze- vissza.

Az az orvos meg lehet valami kuruzsló lehetett, kicsit olvass már utána a dolgoknak légyszíves mielőtt osztod itt az eszet.

Sajnos nagyon is van esélye.

A legnagyobb esélye tűvel van. Annak elhiszem h kicsi az esélye h elkapd a hiv- t, h a tűt előtte nem Hiv fertőzött használta.

De h igen, 99%- h megfertőződsz, persze h pár órán bellül megtörténik a szúrás. Miután órákkal kédőbb elpusztul a vírus, akkor már nyilván nincs akkorakockázat, mondhatni minimalizálódik, de nem muszáj vénába mennie a tűnek.

2020. aug. 21. 11:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!