Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt voltam egy AIDS-es lánnyal, volt gumi. Lehet baj?
Ha előttem nem hiv fertőzött használta, akkor nem kicsi az esélye hanem 0 :)
Ha előttem hives használta és én véletlen magamba szúrtam akkor is minimális esélye van. Az orvos nem volt kuruzsló, igazságügyi orvosszakértő volt, a másik pedig foglalkozásegészségügyi szakorvos.
Az én végzettségemet nem is említem.
Beszélj olyan orvosokkal, akik ezzel foglalkoznak!
Örülök h vetted az iróniát. 😂😂😂
Hagyjuk az orvosszakértődet. Vissza is adhatja a diplomáját.
Én is orvos vagyok.
Úgyhogy nem kell megmagyarázni, tudom miről beszélek.
Hát hogyne :)
Akkor tudnád mi az a CD4 receptor és nem írnál olyan mértékű baromságot, hogy kis esély van elkapni, ha nem fertőzött egyén tűje. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Egy ismerősöm ismerőse úgy kapta el, hogy bár nem védekezett. De a lány részegen viccelt azzal, hogy ő Aids- es. Senki nem hitte el mert hát ugye csak viccelt. Aztán kiderült, hogy megfertőzte a srácot.
Amúgy elég retardáltságra utal ha valaki egy halálos vírusról így viccelődik. Totál hülye az illető ha tényleg csak vicc volt.
Te hülye, írtam h örülök, h érted az iróniát...
Nekem ez a szakmám, te meg mondod a hülyeségeket.
Na mindegy, a lényeg, h orális úton bizony jó eséllyel elkapható a vírus. Nem véletlen szopnak a prostituáltak gumiban. Többek között ezért is.
Hogyne, irónia meg orvos. Talán olyanokat hülyíts, akik teljesen laikusok.
Nézd csak, ha bárki beüti a Google be megtalálja az első találatok között:
Biztos ők is tévednek.
És az a millió eü dolgozó, akinek már volt tűszúrásos balesete.
Jellemző, még a saját magad által linkelt tartalommal sem vagy tisztában.
Mesélj még! Most bizonyítottad, mennyire nem vagy tisztában a dolgokkal.
“A terjedés legfontosabb útjai tehát: (1) HIV-fertőzöttel történő védekezés nélküli nemi érintkezés; (2) vénás kábítószer használata HIV-fertőzött vérével szennyezett tűvel”
“ Szögezzük le, hogy a vírus kizárólag fertőzött testnedvek (ondó, nyál, vér, hüvely-vagy végbélváladék, anyatej) útján vihető át, ”
"Nem juthat át a vírus a partnerre csókolózás vagy orális szex közben sem. Ez ellentmondani látszik annak az állításnak, hogy a vírus a fertőzött személy nyálában is jelen van."
Befejeznéd végre te szerencsétlen!???
Utálom mikor magukat orvosnak kiadó emberkék, akiknek közük nincs még a biológiához sem, ijesztgetik a népet baromságokkal, és még egy rohadt linket sem bírnak rendesen elolvasni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!