Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek visszataszító lenne gumi nélkül szexelni egy lánnyal, akibe közvetlen előttetek beleélvezett valaki? Esetleg orális szex utána?
Olyan lánnyal semmit nem kezdenék, akiről tudom, hogy 10 perce lőttek tele. Sem gumival, sem gumi nélkül!!!
Ha tudom, hogy egy lány erősen szeret több emberrel lenni, ott pedig csak gumival (mondhatja azt, hogy szed bármilyen gyógyszert is, az sem érdekelne). Én pl. nem szeretnék semmi finomságot összeszedni az ilyen lányoktól és persze apasági vizsgálaton sem szeretném a 15-ös jelölti sorszámot megkapni ha baleset történik. :-)
Szexelni igen,orál már nem férne nele.
Mennyivel előtte gonfolod?
Hmn-hmn.
Azért lehet, lenne helyzet, hogy így is betenném neki!
Volt ilyen, nem egyszer. Egy régebbi barátnőmmel csináltunk édeshármast, ahol a másik srác is állandó volt, közös ismerős. Teljes gabalyodás volt mindig, azaz mindenki mindenkivel, a szó szoros értelmében... :)
Szóval nem volt visszataszító, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!