Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz srác vagyok van esélyem találni szintén szűz lányt? F/22
Tapasztalatból mondom, szűz lánynak nem egy 22 éves szűz pasi kell.
Sajnos gyakran nem működik a dolog... nem csak a szex miatt. Egy szűz lányhoz érteni kell, ehhez pedig tapasztalat kell.
Persze ha alábbadod a mércét, akkor sok hanyagolt huszonéves szűz lány közül csemegézhetsz.
Van esélyed.
Lehet jó, de nem ez az alapfeltétele, hogy egy kapcsolat jó legyen. Ettöl függetlenül nem is kell hogy rossz legyen.
És reagálnék 2 előttem szóló válaszára:
"Biztos nem okkal szüzek"
"Pár hanyagoltból válogathatsz"
Ismerek pár szűz lanyt, akik vallási elhatározásból szüzek. Nincs velük az ég világon semmi gond, csinosak, vidámak, és ami a belső tulajdonságokat illeti... Még értelmesebbek, megbízhatóbbak, segítőkészebbek is mint sok más lány akit ismerek. És nagyon jó velük időt tölteni.
Szerintem van ra esély, bar nem hiszem, hogy sok.
Mondjuk nem feltétlenül szűz fiút keresnék magamnak. Ha tetszik, szeretem tök mindegy.....
Persze bizonyos szempontból megnyugtató lenne a tudat,hogy a parom nem járt már meg egy rakás csajt mindenféle lyukban!
21L (szűz)
Párom 21 volt mikor megismerkedtünk én pedig 18. Mindketten elsők voltunk egymásnak. Nagyon jó volt az első alkalom. Én imádtam, hogy egymáson tanultunk meg mindent. 4 és fél éve alkottuk egy párt.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!