Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit kene csinalnom? 🤡 L
Figyelt kérdés
Akkora luzernek kezdem erezni magam ilyen teren. :D Vegzos leszek iden kozepiskolaban, nulla tapasztalatom nincs kapcsolatok teren, mert vagy valaki elerhetetlen emberbe voltam "szerelmes" vagy most epp regota a tanaromba 🤡 Bar nem neveznem szerelemnek, csak nagyon tetszik. Felmentem Tinderre hatha valaki felkelti a figyelmem, csomo matchem lett, de rajottem idokozben hogy igazabol kb a negyede tetszik. De nem irtam vissza senkinek, mert ugy erzem nincs hozza/kedvem energiam. Ha tetszik ennyire valaki nem nagyon erdekel mas, csak nagyon ritkan. A tanar meg ugye tudjuk miert offos. Sajat magammal bszok ki :'D2020. aug. 16. 12:38
1/10 anonim válasza:
Vársz egy évet, és összejöttök.
2/10 anonim válasza:
Egyedül azt csinűálod rosszul, hogy ha valakibe szerelmes vagy, akkor mással akarsz hemperegni. Ez nem csak számodra butaaság, de a másikat is átvered. Majd ha nem leszel beleesve a tanárodba, akkor randizz.
3/10 anonim válasza:
Ne érezd magad lúzernek, inkább próbálj meg a környékbeli fiúkkal beszélgetni,ismerkedni,így megismered magad is kapcsolatkialakítás terén... Akár valamelyik ismerkedős oldal is segíthet de csak ha beszállsz egy ismerkedésbe nem csak nézegelődsz...addig amíg így hagyod magad egy “álomvilágban” repkedni sajnos csak saját érzéseid csapod be ... aki mer az nyer, szokták mondani egy próbát megér... 😊
4/10 anonim válasza:
Áruld el, miért jó ennyire átlátszó kamu kérdéseket feltenni?
5/10 A kérdező kommentje:
Ha te vagy aki privatban serteget hogy kamu vagyok, akkor kezd mar kicsit unalmas lenni. (Le lettel tiltva) Egyebkent nem tudom melyik resz tunik "kamus"nak. Nem csak a fiuk fernek hozza a nethez :)
2020. aug. 16. 12:53
6/10 anonim válasza:
Én az ilyeneknek nem irkalok, szanalmasak vagytok:D
7/10 anonim válasza:
Ilyenkor (is) ismerkedned kellene! Személyesen vagy a neten. Itt is lehet! f.
8/10 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam végzős gimisként, és akármennyire lepontozták az elsőt, én vártam és érettségi után összejöttem a tanárommal :D egyszerűen senki más nem tetszett annyira, mint ő.
9/10 anonim válasza:
Nekem is csak pár csaj tetszik igazán. ettől függetlenül szexelni szexelek többel is, mert az is isteni, korrekt és őszinte.
Semmi baj nincs veled! Sok tanár összejön a diákjaival...
35F
10/10 anonim válasza:
Minek várni? Nálunk volt, hogy 10.-től együtt volt a csaj a tanárral, ki is derült egy év múlva, de se a csajt, se a tanárt nem rúgták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!