KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » Ilyenkor mit kene csinalnom? đŸ€Ą L

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit kene csinalnom? đŸ€Ą L

Figyelt kérdés
Akkora luzernek kezdem erezni magam ilyen teren. :D Vegzos leszek iden kozepiskolaban, nulla tapasztalatom nincs kapcsolatok teren, mert vagy valaki elerhetetlen emberbe voltam "szerelmes" vagy most epp regota a tanaromba đŸ€Ą Bar nem neveznem szerelemnek, csak nagyon tetszik. Felmentem Tinderre hatha valaki felkelti a figyelmem, csomo matchem lett, de rajottem idokozben hogy igazabol kb a negyede tetszik. De nem irtam vissza senkinek, mert ugy erzem nincs hozza/kedvem energiam. Ha tetszik ennyire valaki nem nagyon erdekel mas, csak nagyon ritkan. A tanar meg ugye tudjuk miert offos. Sajat magammal bszok ki :'D
2020. aug. 16. 12:38
 1/10 anonim ***** vĂĄlasza:
49%
Vårsz egy évet, és összejöttök.
2020. aug. 16. 12:42
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/10 anonim ***** vĂĄlasza:
EgyedĂŒl azt csinƱålod rosszul, hogy ha valakibe szerelmes vagy, akkor mĂĄssal akarsz hemperegni. Ez nem csak szĂĄmodra butaasĂĄg, de a mĂĄsikat is ĂĄtvered. Majd ha nem leszel beleesve a tanĂĄrodba, akkor randizz.
2020. aug. 16. 12:43
 3/10 anonim ***** vĂĄlasza:
Ne Ă©rezd magad lĂșzernek, inkĂĄbb prĂłbĂĄlj meg a környĂ©kbeli fiĂșkkal beszĂ©lgetni,ismerkedni,Ă­gy megismered magad is kapcsolatkialakĂ­tĂĄs terĂ©n... AkĂĄr valamelyik ismerkedƑs oldal is segĂ­thet de csak ha beszĂĄllsz egy ismerkedĂ©sbe nem csak nĂ©zegelƑdsz...addig amĂ­g Ă­gy hagyod magad egy “álomvilĂĄgban” repkedni sajnos csak sajĂĄt Ă©rzĂ©seid csapod be ... aki mer az nyer, szoktĂĄk mondani egy prĂłbĂĄt megĂ©r... 😊
2020. aug. 16. 12:48
 4/10 anonim ***** vĂĄlasza:
60%
Áruld el, miért jó ennyire åtlåtszó kamu kérdéseket feltenni?
2020. aug. 16. 12:50
 5/10 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Ha te vagy aki privatban serteget hogy kamu vagyok, akkor kezd mar kicsit unalmas lenni. (Le lettel tiltva) Egyebkent nem tudom melyik resz tunik "kamus"nak. Nem csak a fiuk fernek hozza a nethez :)
2020. aug. 16. 12:53
 6/10 anonim ***** vĂĄlasza:
Én az ilyeneknek nem irkalok, szanalmasak vagytok:D
2020. aug. 16. 12:54
 7/10 anonim ***** vĂĄlasza:
Ilyenkor (is) ismerkedned kellene! Személyesen vagy a neten. Itt is lehet! f.
2020. aug. 16. 13:54
 8/10 anonim ***** vĂĄlasza:
Én ugyanĂ­gy voltam vĂ©gzƑs gimiskĂ©nt, Ă©s akĂĄrmennyire lepontoztĂĄk az elsƑt, Ă©n vĂĄrtam Ă©s Ă©rettsĂ©gi utĂĄn összejöttem a tanĂĄrommal :D egyszerƱen senki mĂĄs nem tetszett annyira, mint Ƒ.
2020. aug. 16. 19:59
 9/10 anonim ***** vĂĄlasza:

Nekem is csak pĂĄr csaj tetszik igazĂĄn. ettƑl fĂŒggetlenĂŒl szexelni szexelek többel is, mert az is isteni, korrekt Ă©s Ƒszinte.

Semmi baj nincs veled! Sok tanår összejön a diåkjaival...

35F

2020. aug. 16. 23:41
 10/10 anonim ***** vĂĄlasza:
Minek vĂĄrni? NĂĄlunk volt, hogy 10.-tƑl egyĂŒtt volt a csaj a tanĂĄrral, ki is derĂŒlt egy Ă©v mĂșlva, de se a csajt, se a tanĂĄrt nem rĂșgtĂĄk ki.
2020. aug. 17. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!