Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne most csinálnom?
A helyzet az hogy nemrég veszítettem el a szüzességemet és fájdalmas volt a közösülés. A barátnőm sokkal tapasztaltabb nálam, rám ült és lovagolt rajtam de nem tudtam elélvezni, mert egyre jobban fájt. A végén már nagyon kellemetlen volt, vérzett a péniszem. Elég vastag péniszem van és pont a makk alatt a legvastagabb, kb 6cm. Régebben is maszturbáltam, de ez a probléma most jött elő, szerintem vastagabb lett a péniszem. Nem vagyok körülmetélve és a bőr merev állapotban már alig tud felcsúszni, nagyon feszül, a fitymafék is feszül, a bőr egy vékony sávban tiszta fehér színű ahogy megfeszül. Az aktus utáni nap kezdett el igazán fájni, a bőr szó szerint elrepedt, egymástól 2cm távolságban kb 1 cm hosszú repedések keletkeztek. Ha nincs merevedésem akkor nem fáj, de ha van akkor elég kellemetlen érzés.
19F
Igazából én is erre gondoltam, de 1évvel ezelőtt még nem volt ilyen problémám. Lehet hogy 19 évesen még vastagodik a péniszem?
Más is javasolta, hogy keressem fel ez urológiát és ott megmondják mi legyen. A műtét után gondolom nem lehet szexelni egy darabig. Nem szeretném ha emiatt vége lenne a kapcsolatomnak.
Nincs értelme ötletelni, irány a doki.
Szexelni nem tudsz ígysem-úgysem, szóval veszíteni nem tudsz vele.
Addig majd pettingeltek, az is csodás tud lenni.
Gombàs fertőzés.
Egyébként 21 éves korig nőhet,addig ne műttesd!
Legyetek óvatosabbak. A körülmetéltet is megkínozná a szárazon meglovaglás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!