Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne most csinálnom? Belemenjek ebbe vagy ne? 19/L
Van egy párom akit tényleg szeretek és minden rendben van köztünk. Viszont egy kicsit bekavart valami, mivel a multkor talalkoztam egy sráccal, egy szorakozo helyen aki nagyon nagyon vonzó számomra. Es odaig eljutottunk hogy felajanlotta hogy mi lenne ha össze járnánk szexelni néha. Nem tudtam igent mondani a párom miatt, viszont annyira felizgatta a fantáziámat hogy nemet sem mondtam neki. Azt mondtam, hogy van parom, de meg gondolkodom rajta, es csereltunk elerhetoseget. Bantott a lelkiismeret mar ezert is, viszont most ejszaka vele volt egy nagyon perverz almom, es total nedvesen keltem vel, es azota csak o jar a fejemben.. es ugy erzem nem birok magammal sokaig, es muszaj leszek belemenni ha csillapitani akarom a vagyaim..
A parommal mindig rendben volt minden szexualis teren is kielegito volt, de amiota ezt a masik sracot ismerem, a szexualis etvagyam nem tudja csillapitani mert ugy erzem csak a masik sracra vagyom, foleg most az alom utan..
Mit tegyek? Menjek bele vele? Nagyon akarom tenyleg, viszont a paromat is szeretem.. ha belemennek, fix h nem mondanam el neki
Fokepp lanyok valaszat varom akik voltak mar hasonlo helyzetben es at tudjak erezni a helyzetem..
Szidakozo valaszokat nem varok.
Szerintem is az a legtisztább, ha szakítasz a pároddal.
Ha szereted, akkor nem szúrod hátba.
Ha ilyen vagyaid vannak, akkor nem szeretsz te senkit. Nem vagy egy komoly kapcsolatra alkalmas.
Mar ott kezdodnek a bajok, hogy szorakozohely, meg "elerhetoseget csereltunk". Hagyjal mar. Mi baratnommel sosem megyunk kulon-kulon ilyen helyekre. Ha megtudnam hogy elerhetoseget cserel, vagy beszelget ilyenekrol akarkivel, vege lenne a kapcsolatnak, magyarazat nelkul. Hiszen o nem gondolkodott egy percig sem.
"lanyok valaszat varom akik voltak mar hasonlo helyzetben" aha szoval r*b*k valaszat varod.
Egy lany. Javaslatom hogy noj fel, mielott meg tul keso...
tele az oldal "kulfoldon mi megy mashogy" temaju kerdesekkel. Ez egy nagyon jo pelda. Kulfoldon 19 evesen boven felnottesebben gondolkodnak az emberek. Te meg 19 evesen elakadsz ott hogy "nedves vagyok". Gratulalok a kepessegeidhez.
Nyugodtan szakíts, úgyse veled fogsz élni életed végéig. Akkor meg jobb ha még élsz egy kicsit és kihasználod a lehetőséget.
Aztán az is lehet hogy az új fiú nem is olyan nagy szám, pár randi után már nem is tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!