Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne most csinálnom? Belemenjek ebbe vagy ne? 19/L
Van egy párom akit tényleg szeretek és minden rendben van köztünk. Viszont egy kicsit bekavart valami, mivel a multkor talalkoztam egy sráccal, egy szorakozo helyen aki nagyon nagyon vonzó számomra. Es odaig eljutottunk hogy felajanlotta hogy mi lenne ha össze járnánk szexelni néha. Nem tudtam igent mondani a párom miatt, viszont annyira felizgatta a fantáziámat hogy nemet sem mondtam neki. Azt mondtam, hogy van parom, de meg gondolkodom rajta, es csereltunk elerhetoseget. Bantott a lelkiismeret mar ezert is, viszont most ejszaka vele volt egy nagyon perverz almom, es total nedvesen keltem vel, es azota csak o jar a fejemben.. es ugy erzem nem birok magammal sokaig, es muszaj leszek belemenni ha csillapitani akarom a vagyaim..
A parommal mindig rendben volt minden szexualis teren is kielegito volt, de amiota ezt a masik sracot ismerem, a szexualis etvagyam nem tudja csillapitani mert ugy erzem csak a masik sracra vagyom, foleg most az alom utan..
Mit tegyek? Menjek bele vele? Nagyon akarom tenyleg, viszont a paromat is szeretem.. ha belemennek, fix h nem mondanam el neki
Fokepp lanyok valaszat varom akik voltak mar hasonlo helyzetben es at tudjak erezni a helyzetem..
Szidakozo valaszokat nem varok.
Gondolom le fognak pontozni, de azt javaslom, hogy próbáld ki magad azzal a sráccal titokban, mert könnyen lehet hogy olyan tulajdonságokkal ruházod fel, aminek nem tud megfelelni. Ha lefeküdtök egymással és fergeteges a szex, akkor meg legyen benned annyi gerinc, hogy elköszönsz a partneredtől. Nem kell feltétlen bevallani a hűtlenséget, de ha lelkiismereted úgy diktálja, akkor legyél őszinte vele és ne hagyjál "kiskaput".
Amikor az egyik volt partnerem megcsalt akkor olyan őszintén elmondta mit érzett a másik srác iránt, hogy csak néztem magam elé és nem jutottam szóhoz. Mondjuk az egy pár hónapos kapcsolat volt, ha ezt évek után közli a partnerem akkor egy életre megutálom.
Azt sem árt mérlegelni, hogy a másik srác csak szexet akart tőled, nem biztos hogy a lelkedre is kíváncsi, és az sem biztos hogy melletted nincs más nő az életében. Ha ez nem zavar, hogy elveszíted a lelki társad, hogy egyedül maradsz, akkor kipróbálod magad és gazdagabb leszel egy tapasztalattal. Viszont ilyen esetbe az úgy tisztességes, hogy a mostani partneredtől elbúcsúzol(még akkor is ha szereted), mert ő megérdemli azt hogy találjon maga mellé egy olyan lányt aki értékeli mindazt amit számára nyújtani tud.
Az élet mindig a választásokról szól, hozunk jó és rossz döntéseket, de attól leszünk "emberek" hogy nyíltan vállaljuk ennek következményeit és tanulunk hibáinkból. Egy gerinces ember esetében csak egy út van előre, aki utólag szeretné mindig visszaforgatni az idő kerekét az nem felelős gondolkodású, mondhatni éretlen egy párkapcsolatra.
Ha szakitsz a paroddal, baromi boldogtalan lesz es te is. Ha nem csalod meg, egyszer csak hibat kezdesz talalni mindenben, es megundorodsz tole. Ha megcsalod es elmondod neki, mindenki boldogtalan lesz. Ha megcsalod es nem mondod el neki, o nem lesz boldogtalan.
Ezek utan talald ki, tudsz-e szineszkedni. Vagy igy is ugy is szakitanatok, csak idonyeres. Csak te tudsz donteni es nincs tokeletes udvozito megoldas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!