Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szorongok mindenen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szorongok mindenen?

Figyelt kérdés

Más is van így?

Enyhe szocfobom van sokat számít mit gondolnak rólam mások, milyen véleménnyel vannak rólam. Nem szeretek megbántani másokat maximum akkor ha az adott illető is megbánt.

Kicsit érzékeny is vagyok. Nem nagyon szeretem ha sok ember vesz körül. Néha elkap a hányinger, ha arra gondolok milyen szemétláda emberek vannak. Ha szerepelnem kell több ember előtt akkor szorongás kap el.

Le lehet küzdeni ezt a dolgot vagy ilyen a személyiségem és esélytelen?

Annyira jó lenne leszarom embernek lenni és nem foglalkozni a többi emberrel.

25f

2020. aug. 14. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz... esetleg pszichológus segíthet, pszichiáterhez ne menjél, mert föl fog írni mindenféle olyan dilibogyókat amik tönkrtesznek.

Használat még a rendszeres jóga is...

2020. aug. 14. 11:33
 2/9 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok

nagyon nehéz leküzdeni én pl mackósabb srác is vagyok ez is még inkább gátlásossá még inkább szorongássá tesz.

próbálj minél több helyzetbe bele kerülni pl többet menj boltba.

ha beszélgetnél nyugodtan írj rám.

24 f

2020. aug. 14. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Le lehet küzdeni, de nem biztos, hogy egyedül menni fog. Ezzel pedig nincs semmi baj. Én is jártam szakemberhez.
2020. aug. 14. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan érzek, bár paradox módon szeretek pl. színpadon szerepelni.

Nálam ez at állapot egyértelműen önbizalomhiányra vezethető vissza. Lehetséges, hogy nálad is efféle dolog van a háttérben.

Nagyon nehéz kibújni a bőrünkből. Pszichológust, pszichiátert én nem ajánlom. Inkább egy igazi jóbarát, vagy családtag kell, hogy megerősítsen. Sport, vagy alkotói tevékenység is jó,mert ezek is növelik az énképed, ezáltal kevésbé érdekel mások véleménye. Én ilyenekkel próbálkozom. Nem könnyü...

2020. aug. 14. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Férfi akkor szorongós alkat, ha nőknél sikertelen. Akkor sikertelen nőknél, ha nem szokott hozzá kisgyermek korától ahhoz, hogy egy srácnak mindenért a korosztályába tartozó többi sráccal versenyeznie kell.
2020. aug. 14. 12:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem is van önbizalomhiányom. Külsőmmel meg vagyok elégedve.
2020. aug. 14. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, h empata vagy?

Hasonlo erzese vannak, bar a kulsom rendben van. Meg lehet tanulni leszarni masok velemenyet. Nem konnyu, de gyakorolni kell. Utana konnyebb.

Nekem annyival nehezebb, hogy tudom, mit gondolnak. Viszont konnyebb is, mert azt is tudom, mikor hazudnak.

2020. aug. 14. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha a külsőddel meg vagy elégedve, akkor már csak az kell az önbizalomhoz, hogy keressél havonta kb. 500 ezer forint nettót, akár diplomásként, akár mesteremberként vagy sportolóként, stb.

2020. aug. 14. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
2020. aug. 14. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!