Mindentol szorongok. Tenyleg mindentol. Panikolok mindenen. Amitol allandoan eszek. Van valaki hasonlo cipoben?
elözö vagyok
nekem ez a könyv még segitett: [link]
ja és ha baratnoddel vagy vagy a barataiddal nyugodtan mondd el nekik min mesz keresztul biztosan megertik es ha beszelsz rola nekik kevesbe szorongsz majd :)
Szia.
Majdnem hasonló helyzetben vagyok, mint te!
Én is eléggé szorongó, pánikoló típus vagyok!
Szeretek emberek között lenni, szeretek ismerkedni és barátkozni. És van a másik véglet, mikor még magammal sem szeretek lenni, nemhogy más emberrel.
Régebben sokkal nagyobb paragép voltam...talán elindult valami pozitív változás. Régebben féltem boltba menni, emberekhez szólni. Most már kénytelen vagyok intézni a saját dolgaimat, de félek sokszor egy egyszerű telefonhívástól, attól hogy bankba, postára, hivatalba kell menni. A legdurvább pedig, mikor orvoshoz kell mennem. Szerintem "fehér köpeny-szindrómám" lehet. Vagy elnyomok valami régi, rossz emléket.
Nekem 6 éve van jogosítványom..nagyon ritkán vezetek, mert félek, hogy valamit elszúrok, tehát ismerős amit érzel.
Azon gondolkodom, hogy fel kéne keresnem egy pszichológust.
Ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan :) hátha tudnánk egymásnak segíteni.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!