Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindentol szorongok. Tenyleg...

Mindentol szorongok. Tenyleg mindentol. Panikolok mindenen. Amitol allandoan eszek. Van valaki hasonlo cipoben?

Figyelt kérdés
Panikbeteg vagyok, szorongok mindenen es mindentol. Egy egyszeru baratno talalkozastol is. Ha tobb ember koze kell menni, akkor kesz vegem.. Panik, szorongas az egesz. Amit kajalasba folytok, mert ilyenkor azt erzem ehes vagyok es elajulok ha nem eszem. Talan szorongasos evo. Felek az uj dolgoktol. Friss jogositvanyom van, a heten megyek autot venni, de ettol is szorongok, hogy mi van ha lefulladok a proba körön, vagy valamit csinalok a kocsival meg mielott megvennem. Mit fognak gondolni, ha lefulladok. Izgulok, szorongok tole. Tenyleg mindentol. Es tenyleg mindig a kajaba menekulok. Amitol hiztam is 15 kg mar. Rovid idon belul.
2019. aug. 12. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
én azt tanácsolom neked hogy változtass. meditálj, sportolj, hallgass megnyugtato zenet lefekvéskokr. az étrendedet alakitsd át. ne egyél füszeres csipöset, ha rádtör az éhség egyél salátát vagy valami finom gyümölcsöt esetleg puffasztottrizs ilyesmi. szedj magnézium tablettát, citromfü tea is nagyon jo szorongasra, ami meg nekem használt az Valeriana tabletta volt de csak bizonyos ideig szabad szedni mert hozzaszokast okoz. ha van ra lehetoseged menj el pszichologushoz lehet rajossz mi a kivalto ok es ha azt megszunteted akkor jobban leszel. lehet hogy tulvallalod magad, stresszel teged a jogsi ilyesmi.. csak olyasmit tegyel amit jolesik tenni, kenyszerbol ne eroszakold meg sajat akaratodat. fekudj le idoben aludni, ha kipihent vagy kevesbe szorongsz majd, ha van kedved kezdj el jogazni nekem az is bevalt. ja es ha esetleg radtorne a panik barhol hordj magaddal egy jo konyvet es kezdj el olvasni, ez eltereli a figyelmedet majd a helyzetrol. nekem ezek a dolgok valtak be remelem tudtam segiteni:)
2019. aug. 12. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:

elözö vagyok

nekem ez a könyv még segitett: [link]

ja és ha baratnoddel vagy vagy a barataiddal nyugodtan mondd el nekik min mesz keresztul biztosan megertik es ha beszelsz rola nekik kevesbe szorongsz majd :)

2019. aug. 12. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Majdnem hasonló helyzetben vagyok, mint te!

Én is eléggé szorongó, pánikoló típus vagyok!

Szeretek emberek között lenni, szeretek ismerkedni és barátkozni. És van a másik véglet, mikor még magammal sem szeretek lenni, nemhogy más emberrel.

Régebben sokkal nagyobb paragép voltam...talán elindult valami pozitív változás. Régebben féltem boltba menni, emberekhez szólni. Most már kénytelen vagyok intézni a saját dolgaimat, de félek sokszor egy egyszerű telefonhívástól, attól hogy bankba, postára, hivatalba kell menni. A legdurvább pedig, mikor orvoshoz kell mennem. Szerintem "fehér köpeny-szindrómám" lehet. Vagy elnyomok valami régi, rossz emléket.

Nekem 6 éve van jogosítványom..nagyon ritkán vezetek, mert félek, hogy valamit elszúrok, tehát ismerős amit érzel.

Azon gondolkodom, hogy fel kéne keresnem egy pszichológust.

Ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan :) hátha tudnánk egymásnak segíteni.

25L

2019. aug. 13. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!