Apucikám drága állandóan meggyanúsít, ha telefonon megnyitok valamit, vagy megy a tv, hogy "magadban beszélsz"?
Nem normális.
Meg ilyen hülye kérdéselet tesz fel, hogy "mit mondtál ekkot és akkor 2 vagy 3 pohár vizet ittál, mennyi kaját adtál a kutyának".
És ha nem stimmel a válasz, vagy ő gondolja másképp, akkor "bolond vagy ezt bizonyítja, HAZUDSZ". "szájon verlek, agyonverlek, kiszedem a szemeidet, behúzok, egyet ha hazudsz te piszok".
M3g ha fáradt vagyok, meggyanúsít, hogy "drogozol" majd "kihívom rád a mentőket és visznek a bolondokházába".
Alkoholista és utál engem. A kérdés is komoly. Plusz pszichés gondjai is lehetnek 67 évesen.
"Nagyon kíváncsi lennék az élettörténetedre. Biztos vagyok benne, hogy nem látsz tisztán, én is hasonlóan érzem magam, amikor épp egy pszichotikus epizód zajlik"
Lehet, te elmebeteg vagy, én nem, ezeket mondja nekem. Milyen epizód?? 😂😂😂
Még a nyáron el akarok ktözni.
Na végre leírtad, hogy el akarsz költözni.
Igaz, a kérdéseidnek még mindig semmi értelme, de legalább fejlődsz.
Inkább a nnak a bolondnak a hozzászólására reagáltam.
Igazad van, csak panaszkodtam tényleg, meg kiírtam, bocsim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!