Miért félek szorongok mindenen?
Figyelt kérdés
Éveken átt agódok mindenen. Mit gondolnak rólam az emberek. Reggelente sulibamenet izgulok mi lesz amikor belépek az osztályba. Minden suli elött fáj a hasam. Ha boltba megyek izgulok a péntárlnál mert hátha keveset adok. Elő is fordult már mindig belekeveredek a számokba. Ha valakikkel találkotnom kell azon is szorongok. Egész életemben eddigcsak aggódok mindenen.2017. jún. 24. 19:13
1/1 anonim válasza:
Ezt iskolai/munkahelyi megfelelési kényszer szokta okozni. Nekem is ismerős ez a helyzet, diák koromban folyton túl jó tanuló akartam lenni. Aztán mikor végeztem az iskolákkal, a megfelelési kényszer is elmúlt, így az életben történő aggódások is. Ma már az sem zavarna ha mondjuk tömegben lecsúszna a nadrágom és spontán alsónadrág reklám jönne ott létre. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!