Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkérdezte mennyi pasival feküdtem már le.Én megmondtam az igazat,hogy kb.150 nagyjából.Ő ezen kiakadt.Amit én nem nagyon értek.25 évesen ez szerintem nem olyan sok.Miért kell ilyen idiótán reagálnia erre?25/L
22
A ribik kiállnak egymásért...
10 -es vagyok. vagyis voltam...
Pasi vagyok csak mondom :) Ribi lennék ? _Hát még mindíg jobb mint ilyen besavanyodottnak lenni, mint ti akik gyalázkodtok...
24# Igen, nem tekintünk jó szemmel egy nőre, aki azt állítja hogy komoly kapcsolatot akar miközben előtte 150 férfival feküdt össze.
Sajnos attól, hogy eljátszod itt a prostik megmentőjét még nem fog rád írni hogy te legyél a 151.-ik, hiába reménykedsz.
24 -es vagyok. Ki mondta, hogy én remélek bármit is? szó sincs erről! Csupán az ostobaságot nem bírom! Bezzeg ha ennyi nőd lett volna, ahány pasija neki, most büszke lennél magadra nemde ?
Na ugye…
26# Nem lennék büszke, harminc egynéhány évesen eddig 5 nővel feküdtem le és én erre vagyok büszke.
Úgy tűnik szerinted egy nő erénye abban lakozik hogy hány férfi dugta bele magát. Szép értékrended lehet.
Neked van rossz ertekrended, hogy ez csokkenti az erteket (nem noveli btw)
26 -os vagyok. Őszintén szólva, ez a szám engem abszolút nem érdekelne. De ha visszaolvastad volna, akkor tudnád, hogy a kérdezőnek is mondtam, hogy hibázott amkor elmondta a barátjának a pontos számot. Mert ez valójában senkit nem érdekel.
De ha már így esett, akkor én büszke lennék, hogy 150 pasinál is többet tudok. Hisz most velem van a nő! Engem szeretet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!