Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkérdezte mennyi pasival feküdtem már le.Én megmondtam az igazat,hogy kb.150 nagyjából.Ő ezen kiakadt.Amit én nem nagyon értek.25 évesen ez szerintem nem olyan sok.Miért kell ilyen idiótán reagálnia erre?25/L
Mielőtt bármit mondanék volna egy kérdésem.
Ha neki pedig ennyi lány lett volna, te hogy reagálnál?
Igen van, aki ezt megkérdezi, de ez nagyon trükkös kérdés. Mert az embereket sohasem a valós szám érdekli. Inkább az a történet, hogy hogyan jutottál el addig, hogy most vele vagy. Szóval inkább egy csomó rossz tulajdonságot kellett volna felsorolni, hogy ezzel a pasival azért, a másikkal meg amazért szakítottál.
Te meg megmondtad az igazat. Öreg hiba!
Most talán még javíthatsz ezzel azon, ha elmondod ő miért jobb, mint a többiek. A többiek meg mekkora tahók voltak hozzá lépest. De itt sem kell indként felsorolni.
A lényeg, hogy most a barátodnak újra el kell hinnie ő a legjobb mind közül. S ezért vagy vele…
Legyek én a patás ördög a csúnya igazsággal?
A férfi aki komoly kapcsolatot keres, olyasmi értékeket keres a nőben, mint a hűség, monogámia, esetleg anyai skillek. Egy 25 éves nőnél 150 partner nem ezt sugallja. Lehet matekozni bulikkal meg hétvégékkel, de párkapcsolatban nem csak a racionális elme játszik, hanem az érzelmi és ösztönös elme is. Azoknak meg azt súgja egy ekkora szám, hogy előbb utóbb pattansz a következő partnerre.
Ha a barátoddal komoly a dolog, nem csodálom, hogy kiakadt.
3 -ás vagyok. Ne hallgass ezekre a lehúzó kritikákra. Ezek csak sértett kiskölkök semmi több. Én megértem, ha ennyi partnered volt. Nekik sosem lesz ennyi nőjük. Csak irigykednek.
Ott ugyan hibáztál, hogy elmondtad az igazat. Egy ilyen kérdésnél sosem szabad. De még nincs veszve minden. Most azon kell dolgozz ki kell emelned miért jobb ez a pasi, mint a többiek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!