Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkérdezte mennyi pasival feküdtem már le.Én megmondtam az igazat,hogy kb.150 nagyjából.Ő ezen kiakadt.Amit én nem nagyon értek.25 évesen ez szerintem nem olyan sok.Miért kell ilyen idiótán reagálnia erre?25/L
Te normális vagy? Ennyi után én aznap kirúgnálak, francnak se kell egy két lábon járó szifilisztemető.
Szerintem is muszáj hogy troll kérdés legyen, nincs olyan nő aki szó szerint több fa**t fogott mint kilincset.😆
Nos, egyrészt semmi gond nicns azzal, hogy szereted a szexet. Én is.. Ők is... Sokmindenki! Csak tudod a legtöbben ennél jóval kevesebb partnerrel, méghozzá érthető érvekkel, de nem ítélkezem.
Viszont te se ítélkezz pároddal kapcsolatban, mert bizony a 150 srácon kívül még qva sokan így gondolják...
Akárki, akármit mond, 25 évesen a 150 minden csak nem normális egy értelmes, normális mentalitású, és egzisztenciájú hölgyeménynél.
Dehát ízlések és pofonok, élj ahogy jónak esik...a 150 biztos így tett :d.
Felszínes vagy.Csupán azért akadnék ki.
Ha te 150 pasival voltál,és egy sem volt megfelelő,csupán egy hétvégére,akkor felmerül a kérdés,hogy mikor jön a 152ik.
Mert azt nem várnám meg,az tuti.
F
Szerintem is sok 25 évesen 150 pasival lefeküdni. Több okból is,
De mindenkinek a maga élete, maga alakítja a sorsát,
Hogy ti mennyire illetek egymáshoz .
Egyforma buták vagytok mind a ketten.
Ilyet nem kérdezünk és nem mondjuk meg az igazat még ha úgy is van.
17
De igen, az igazság mindennél fontosabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!