Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sült már el rosszul egyéjszaká...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sült már el rosszul egyéjszakás kalandod?

Figyelt kérdés
Történt már veled olyan, hogy egy egyéjszakás kalandod nem úgy alakult ahogy eltervezted? Mi történt pontosan?

2020. aug. 4. 19:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
De van aki kijelenti h őneki nem kell komoly. Azok lelki sérültek? Csalodtak?
2020. aug. 5. 23:24
 22/29 anonim ***** válasza:
Buliban nagyon nyomult egy srác. Egész helyes volt, még beszélgettünk is a kerthelységben mielött felmentünk hozzá. Csókoloztunk, nagyon jó volt. Simi, tapi, huu, milyen izmos a válla, izmos a hasa, dejó, vegre egy olyan pasi, akitől nem lesz hányingerem. Még le kéne ellenőrizni, hogy ott is hasznosítható-e... egy kis cirógatás, szépen áll, akkor boxer le, megmarkolom és.... elsült. 😒 megvonta a vállát, azt mondta bocsi, ez általában ennyi. Túl drága taxi volt, a semmiért.
2020. aug. 6. 11:16
 23/29 anonim ***** válasza:
mi a fsz, 22-es? :))) ilyenről se hallottam még :D
2020. aug. 6. 12:23
 24/29 A kérdező kommentje:
22-es, nem is próbált meg legalább kompenzálni egy kicsit, ha már maga a szex nem jött össze (orállal vagy valami :D)? Vagy te úgy voltál vele, hogy köszönöm de inkább legyen itt vége a történetnek? :D
2020. aug. 6. 15:03
 25/29 anonim ***** válasza:

Az az igazság hogy rám pl eddig az ágyban nem volt panasz. Kocsiban lehet, mert az nem nekem való környezet ha nincs nyugalom vagy hely. De amúgy komolyan, ha egy pasi akar egy csajt és fényezi magát akkor megkapja a nőt, de ha nem fényezi magát akkor vajon mire számíthat? :D

35F

2020. aug. 9. 03:16
 26/29 anonim ***** válasza:

Nemrég volt olyan, hogy buliban táncoltunk, kérdezi a csaj, hogy mekkora van nekem stb, ő nem akar felesleges köröket.

Mondtam neki, hogy én nem tudom megítélni, mekkora, de panasz nem volt még rá. Hazavittem, nem volt rá panasz tőle sem. :)

2020. aug. 25. 12:15
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem most nyáron összejött pár egyéjszakás dolog, a tényleges értelemben (aznap este ismertem meg a lányt szórakozóhelyen és haza is vittem). Az volt az érdekes, hogy nekem alapvetően a nagyon vékony lányok tetszenek. Már-már kb. az anorexiát súrolják. A husi csajok nem jönnek be egyáltalán. Az exeim is mind vékonyak voltak. Na most, akiket mostanában hazavittem, mind husi volt, nem voltak épp vékonyak. És kicsit tartottam attól, hogy felsülök, nem fog felállni. Aztán, amikor arra került a sor, hogy előjáték, vetkőzés, szex, valahogy felizgatott ez az egész, hogy olyan nőkkel fekszem le, akik egyáltalán nem az eseteim. És szex közben is olyasvalamit éreztem, mintha ez egy bűnös élvezet lenne. Végig állt a szerszám rendesen, mindegyikkel legalább háromszor csináltuk az éjszaka folyamán, annyira kívántam őket. Én olyan vagyok az ágyban, hogy arra törekszem, hogy minél jobban élvezze a lány. Ezeknek a husi csajoknak is megadtam rendesen, élvezték. És én is élveztem. De továbbra is azt érzem, hogy nekem a vékonyak az eseteim, párkapcsolatot inkább tudnék elképzelni egy vékonyabbal. De amikor legutóbb voltam bulizni, már azt figyeltem meg, hogy az ilyen vastagabb lányokat nézegettem, hogy kit vinnék haza. Nem tudom, egyéjszakás kalandokra pont az ilyen csajok izgatnak fel, van egy kis hasa, vastag combok, nagy mellek, nagy segg.
2020. aug. 25. 12:27
 28/29 anonim ***** válasza:
26-os, ez hol sült el rosszul? vagy valami poént kéne levágni a sztoriból, és csak én nem értem?
2020. aug. 25. 12:28
 29/29 anonim ***** válasza:

26-os voltam, befejezetlenül maradt az üzenet. Szóval, csak annyi, hogy volt bennem egy ilyen, hogy rosszul fog elsülni, ha a lány már így előre mindent kijelentett, meg kicsit bennem volt, hogy lehet, az enyém nem lesz elég neki. De aztán túllendültem ezen, úgyse ismerjük egymást, semmi nem lesz, ha esetleg tényleg kicsi lesz neki...

De nem is lett kicsi neki, jól sült el. :)

De hogy mondjak egy rosszat is, a lány nem szólt, hogy megvan neki...moshattam a lepedőt utána...

2020. aug. 25. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!