Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sült már el rosszul egyéjszakás kalandod?
Az az igazság hogy rám pl eddig az ágyban nem volt panasz. Kocsiban lehet, mert az nem nekem való környezet ha nincs nyugalom vagy hely. De amúgy komolyan, ha egy pasi akar egy csajt és fényezi magát akkor megkapja a nőt, de ha nem fényezi magát akkor vajon mire számíthat? :D
35F
Nemrég volt olyan, hogy buliban táncoltunk, kérdezi a csaj, hogy mekkora van nekem stb, ő nem akar felesleges köröket.
Mondtam neki, hogy én nem tudom megítélni, mekkora, de panasz nem volt még rá. Hazavittem, nem volt rá panasz tőle sem. :)
26-os voltam, befejezetlenül maradt az üzenet. Szóval, csak annyi, hogy volt bennem egy ilyen, hogy rosszul fog elsülni, ha a lány már így előre mindent kijelentett, meg kicsit bennem volt, hogy lehet, az enyém nem lesz elég neki. De aztán túllendültem ezen, úgyse ismerjük egymást, semmi nem lesz, ha esetleg tényleg kicsi lesz neki...
De nem is lett kicsi neki, jól sült el. :)
De hogy mondjak egy rosszat is, a lány nem szólt, hogy megvan neki...moshattam a lepedőt utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!