Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sült már el rosszul egyéjszaká...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sült már el rosszul egyéjszakás kalandod?

Figyelt kérdés
Történt már veled olyan, hogy egy egyéjszakás kalandod nem úgy alakult ahogy eltervezted? Mi történt pontosan?

2020. aug. 4. 19:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, hogy maga az alkalom borzalmas lett volna, nem történt, elég jól fel tudom mérni, hogy kivel érdemes kezdeni bármit.

Az utána történéseknél kellett már magyarázkodnom többször. Mivel alapvetően nem vagyok tapló, hajlamos vagyok egyéjszakásnál is elég sokat beszélgetni, akár mélyebb dolgokról is, mert nem szeretem a small talk-ot; kérdezek meg őszintén érdeklődöm a másik személye iránt. Viszont ez időnként félreértésekhez vezetett és sokszor próbálkoztak utána nálam hetekig kínosan valami folytatásért vagy komolyabb szándékú ismerkedés céljából.

Mivel alapvetően kevés emberhez és nehezen kötődöm, ez tud kellemetlen lenni. Pláne, hogy nem szeretem a ghostingolást alkalmazni, olyan méltatlannak érzem. De néha nincs más módja...

F31

2020. aug. 4. 22:48
 12/29 anonim ***** válasza:
68%
Tiszta szégyen, ilyen-olyan jó pasik, álmodozás a fergeteges dugásról, aztán sehol semmi:D Kicsi a farka, vagy nem áll fel, vagy mindkettő egyszerre.
2020. aug. 4. 22:56
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Jaaaj ezt még olvasni is rossz.

Nem is ertem akik sok mindenbe bele mennek hogy nem félnek a sok betegsegtol? Nem mind gyógyítható.

Oralozna a franc nekik!

2020. aug. 4. 23:30
 14/29 anonim ***** válasza:
83%

Buliban voltam,és egy srác iszonyat nyomult. Nekem nem tetszett így folyton leráztam. De nem adta fel. Én addig ittam,míg azt mondtam,egye fene,rég voltam pasival ha ez ennyire akar engem,hazaviszem.

Hazamentünk, addigra már beindultam, már ruha se volt rajtam. (Közben ment lejátszási lista youtube-on). Egyszer nagy depis fejjel felül.a "lovag" az ágy szélére,gondolkodó pozícióban.. nézek, mondom mi.a f..sz van?? Erre benyögi,hogy neki tul.képpen van csaja de most kicsit összevesztek és amúgy is az én hibám mert miért rakok be depis zenét (wtf?!). És neki ez mégse megy..

Olyan ideges lettem,hogy kib.sztam a lakásból kb még félpucéran, arrafele hajnalban még éjszakai járat se volt,de nem érdekelt,hogy jut haza. Nem tudom miért erőltette annyira ha ilyen balf.sz. Alapból ha tudom hogy foglalt,elhajtom a busba..

2020. aug. 5. 08:28
 15/29 A kérdező kommentje:
Ilyenkor azért megkönnyebbülök egy kicsit, hogy nem csak velem történt az meg, hogy nem sikerült úgy a dolog ahogy elterveztem :) Egyébként az valóban igaz, hogy aki a szex előtt túlságosan hangoztatja hogy ő fergeteges az ágyban, az általában nem produkál hatalmas nagy teljesítményt... De legalább ebből is tanul az ember.
2020. aug. 5. 09:31
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ismertük egymást szóval nem vadidegen volt. Nézegetük már egy ideje egymást. Jól kinéző pasi , akiért a félváros oda van.Aztán úgy alakult ,hogy kettesben maradtunk egy nyaralóban. Egymásnak estük ahogy az a nagykönyvben megvan írva.Nagyon jól csókolt ,de ahogy megfogta a mellemet elsült. Mondam neki semmi gáz ,majd később ha összeszedte magát folytatjuk. Folytattuk megint ,megtörtént pedig állt neki rendesen, és kemény is volt. Szóval végül is ő 3 X ment el 2 óra alatt én meg egyszer sem. Nem tudom ,hogy miért történt így ,mert az illető 29 éves volt akkor.
2020. aug. 5. 10:07
 17/29 anonim ***** válasza:

Szt értem h ha sokáig nem volt senkivel akkor belemegy a kalandba,dehogyhosszu távon ez miert jó neki azt nem veszem be!

Valtozataossag,meg nem.akarjatok lekotni magtokat olyanhoz aki nem megfelelő. Oké,de attol még vagyhatnatok egy szerető kapcsolatra,ami ettől fenyevekre van!

2020. aug. 5. 12:35
 18/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen kaladban az lehet a rosszabb ha mondjuk felfazol elkapsz vmit duvra veled ilyesmi.

Masodik korben ha szr az ágyban vagy db húsnak hasznal.

Meg ha még undorito is es taszit...

De szerintem a leggyakoribb az h egyik beleszeret a masikba es akkor lelileg sokaig rossz feldolgozni.

2020. aug. 5. 12:37
 19/29 anonim ***** válasza:

17

Szerintem senki nem írta,hogy nem vágyik stabil kapcsolatra. De az nem terem minden bokorban. Amíg nincs,addig jó pótlásnak az alkalmi, pusztán fizikai igény miatt. Ez lehet évekig eltart. Nekem is pár évig ez ment. Most férjhez mentem, nyilván sokkal boldogabb vagyok mint amikor csak alkalmi kapcsolataim voltak. De akkor jobb volt,mint a semmi.

2020. aug. 5. 12:40
 20/29 A kérdező kommentje:
Szerintem sem kell összekeverni egy rendes kapcsolattal, nyilván teljesen más a két dolog. Amíg mindkét fél csak a szexet látja az egészben és nem kezd el érzelmeket táplálni a másik iránt, szerintem senkinek nem árthat (mondom ezt úgy, hogy engem egy egyéjszakás kaland döbbentett arra rá, hogy érzelem nélkül számomra nem megy a dolog... sajnos ilyen is előfordul).
2020. aug. 5. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!