Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás kalandot keres az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kalandot keres az a csaj aki bikinis képet tesz ki Tinderre?

Figyelt kérdés

Így is sok olyan pasi van aki csak dugni akar ott.

Vajon az a csaj aki bikinis képet tesz ki ahogy tükör előtt pózol,az alkalmit keres?

2020. júl. 10. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Nagy valoszinuseggel igen.
2020. júl. 10. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Egyáltalán nem biztos, rólam is van bikinis kép és nem azt keresek. Azèrt, hogy lássák az alakomat, ne legyen zsákbamacska, mert ha csak az arcom van kinn, akkor azt hiszik, hogy biztosan azért van, mert kövér vagyok.
2020. júl. 10. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha találgatás helyett beszélgetnétek?

Ez a sziromtépkedős szeret nem szeret olyan óvodás dolog.

Az egyetlen jel ami számít, hogy a csaj mit ír. Az meg nem jel, hanem tény? Vagy igen vagy nem. Ennyi.

2020. júl. 10. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Mésodik lehet kint ruhás kép amin látszik az alakod. Azért van különbség a ruhás kép között ahol látszik az alak meg aközött aki a seggét nyomja a kamerába, hogy imádják őt. 23F
2020. júl. 10. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 Nem nyomom a seggem a kamerába, szemből van rólam egy tavalyi nyaraláson készült fürdőruhás kép, szerintem ennyi belefér a sok félmeztelen, gyúrós pasik képei mellett.
2020. júl. 10. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Tinderen mindenki azt akar... még GYK-n is, hátmég akkor Tinderen...
2020. júl. 15. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem pl elegem van abbol h a csunyabb nok akik nekem nem tetszenek azok mind Komolyat akarnak pedig dugni lenne jo
2020. júl. 15. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmi baj a bikinis képpel, nem gondolnám hogy dugni akar, amig nem kifejezetten magamutogatós, engem sokkal jobban irritál a dubaiiban pezsgőzünk képet kirakó luxusprostinak kinézőek. :D
2020. júl. 16. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos, lehet csak büszke az alakjára, és nem árul zsákbamacskát.
2020. júl. 16. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!