Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sült már el rosszul egyéjszakás kalandod?
Pont a napokban. Áthívtam a srácot, képek alapján jól nézett ki, ami a valóságban is így volt. Gyorsan beszéltük le a találkozót, de már bánom hogy nem kérdeztem rá a méreteire (csak elég bunkónak vsgy felszínesnek tűnt, plusz nem nagyon csináltam még ilyet és nem gondoltam rá hogy így belekérdezzek). Aztán mikor szexre került a sor...hát...elég kicsi volt neki. Gonosz vagy sem, de csalódtam. Nem éreztem kb semmit belőle, bàrmilyen kegyetlenül hangzik. Sőt többször le is konyult neki (szerintem izgult plusz feszengett a mérete miatt és amúgy sem nagyon volt még ilyen egyéjszakása). Szörnyű volt, persze magamra vettem. Mikor az volt a célom ezzel, hogy végre szexinek vonzónak érezzem magam, hogy azt érezzem hogy egy pasi nagyon akar stb. Ehhez képest kifogtam egy ilyen pasit.. dugni se tudott (mikor épp kemén volt neki). Szóval kivertem neki aztán hazaküldtem. Nagyon béna volt az egész, ha legközelebb véletlen ilyenre adnám a fejem, tuti rákérdezek a méretre. Persze attól még lehet béna a pasi, de legalább talán tudnék érezni is valamit:/
N
Igen, kétszer is. Az első lemondta a másik meg velem maradt 12 évig...
38F
Hát én nekem nem is egy ilyen kalandom volt, ami rosszul sült el, de persze több volt a jó.
Alapvetően a csalódottság volt az, ami fő tényező volt.
Volt ahol bűn-ronda volt a csaj, de nem akartam csalódást okozni, meg hát felizgatott azelőtt, szóval megtörtént, de rohadtul szarul éreztem magam, hogy alább adtam a szintet.
Talán pár eset volt, ahol azt mondtam, hogy na ezt már én sem, de akkor is szarul éreztem magam, mert megbántottam.
Talán 2 esetben fordult eddig elő életemben, hogy én nem voltam szimpi a csajnak, de az nem is volt egy nagy durranás, szóval az nem is igazán érdekelt. :D
3-as! Ott a pont! :-D
Nekem az egy éjszakás kalandokból mindig az volt a legrosszabb, hogy nem folytatódtak. Főként akkor pocsék, ha nagyon dögös és szimpatikus a partner.
Néhány hete volt, tetszett a srác képek alapján, úgyhogy átmentem.
Amikor a lényegre tértünk, én kielégítettem őt szájjal, ami nagyon bejött neki, és nyilván vártam, hogy viszonozza a nagylelkűségemet, de iszonyat rossz volt. Csak az ujjait használta, és olyan durván csinálta, de nem a jó értelemben, szóltam neki, hogy hat ez így kicsit fáj, nem csinálná-e másképp (nedves voltam eléggé, nem emiatt lehetett) de nem változtatott a technikajan, nem is tudtam elmenni, a száját nem is használta egyáltalán, ami számomra borzasztóan vágyölő volt, de nyilván nem erőltetem, ha neki ez nem élmény.
A szex része meg még rosszabb volt, én szeretem a vadulást, de azon kívül, hogy jól megreszelt 😂 még az orgazmus közelében sem voltam.
Ő négyszer elment az éjszaka alatt (2x oral, 2x szex) én meg kielégítetlenül mentem haza
Végzetes katasztrófa (pl. óvszerszakadás) lekopogom még nem volt. Olyan már fordult elő, hogy annyira részeg/fáradt voltam már hajnalra hogy biz' nem üzemelt a berendezés. Bár kinyaltam, ujjaztam és elvittem a csúcsra, de amikor távoztam akkor eléggé megsemmisítő volt a pillantása. Szavak nélkül is lehetett olvasni a szemében (kb. "ezért pedáloztál egész éjszaka, hogy meg se dugj rendesen te impotens").
Ja egyébként tudjátok kik a leggyengébbek az ágyban? Azon túl hogy a legrészegebbek 😆 azok akik túlsztárolják előtte magukat, hogy mekkora ászok.
8-as megmondta a tutit.
Épp a napokban volt ilyen esetem egy igazán jó pasival, aki nem is titkolta, hogy őt minden nő akarja és mindenkit megdug, aki mozog. Én csak azért mentem bele, mert egy alkalomnak szántam, gondoltam, egy ilyen kaliberű pasival csak összejön egy fergeteges dugás. Hát, tévedtem, piás volt, alig állt fel neki, be sem tudta tenni. Csináltuk orálba meg kézzel oda-vissza, de én nem ezt akartam. Elég lelombozó volt a dolog, le is pattintottam a srácot, hiába volt jó pasi, ha csak a szája jár, ebből én többet nem kérek.
Epp hogy nem. Hirdetes utjan, elesben talalkozasok. Ez ijesztett meg. Annyira szerencsem volt, hogy ha nem volnanak betegsegek, az eletem egyedul kepzelnem el alkalmi szexszel, de a levadaszassal egyutt, nagyon bejott nekem.
N
(innen nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!