Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van kedvetek elmesélni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van kedvetek elmesélni egy egyéjszakás kalandot?

Figyelt kérdés
Hol ismerted meg a srácot, milyen volt a szex stb, minden érdekelne a sztorival kapcsolatban.
2020. júl. 26. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Egy balatoni nyaralás utolsó előtti napján. Oda jött hozzám elmondta hogy tetszek neki. Megittunk egy kávét, végig beszélgettünk a délutánt. Aztán hazajísért a szállashoz. Beinvitáltam egy pohár borra. Végig szeretkeztük az éjszakát. Reggel pedig elköszöntünk. Nagyjából ennyi volt.
2020. júl. 26. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Életem első és utolsó egyéjszakása volt. Egy sport rendezvényen vettünk részt Franciaországban, volt egy spanyol csapat is. Két szót nem tudtunk értelmesen váltani, mert nem beszélt a srác angolul. Végül lefeküdtünk a lakókamionjukban, rettenetes volt, nagyon kicsi volt neki, és tényleg baromi szerencsétlenül éreztem magam, hogy nem érti, amit mondok neki. Aztán utána kiderült, hogy ráadásul nős, amit előtte azért letagadott, mert átjött este a mi csapatunkhoz dumálgatni, meg nyilván felszedni engem, és ott az egyik kollégám kérdezte tőle, hogy nős-e, a gyűrűjét mutatva neki, és ez a rohadék bőszen mutogatta h ő aztán nem, neki nincs senkije. Aztán utána lefeküdtünk, és utána kerestem rá facebookon, ahol boldogan mosolygott a feleségével és a pár hónapos kisfiával. A pofámról majd' lesült a bőr. Úgyh ez volt az első egyéjszakásom és ezért az utolsó is. Borzalmas volt.
2020. júl. 26. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:
66%
Sose volt egyéjszakásom
2020. júl. 26. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!