Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fesztiválokon mennyive...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fesztiválokon mennyivel mentek bele könnyebben alkalmi szexbe, mint egyébként?

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 15:51
A kérdező szavazást indított:
Ahogy máshol sem, úgy egy fesztiválon sem megyek bele alkalmi szexbe soha.
Máshol is szoktam ilyet csinálni, ezért ha úgy alakul, fesztiválon is belemegyek, de nem maga a fesztiváli légkör az oka.
Igen, fesztiválon nyitottabb vagyok a hangulat, légkör miatt, mint egyéb helyzetekben, ezért ott könnyebben belemegyek ilyesmibe.
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Idén nem lesz sziget.
2020. júl. 20. 15:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Kösz az infót :D
2020. júl. 20. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem egy lányt láttam már fesztiválon miniruhában/szoknyában bugyi nélkül. Szerintem csak melegük volt.
2020. júl. 20. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Aki fesztiválom "belemegy" az belemegy egy normál buliban is máshol. A fesztivál annyiban más, hogy rengeteg-rengeteg ember van = nagyobb esély megtalálni azt akivel kölcsönös a match. +zene +alkohol +nyár
2020. júl. 20. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy bele megyek mint bármikor, de nem két perces ismerettség után.
2020. júl. 20. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Semmi extra nincs egy fesztiválban, csak mondom. Több éve vagyok önkéntes, a szigettől a strandig ott szoktam lenni, sokféle emberrel lófráltam együtt. Kb mindenki egy társasággal jön és velük akar maradni, és főleg a lányok, senki nem akar jött-menttel összeállni, legalábbis a nőiesebb lányok közül. Akár külföldi, akár magyar. Sokkal jellemzőbb az, hogy félig ismerősök melegednek össze, akik egy táborba tartoznak, vagy valakin keresztül már ismerték egymást. Vadidegeneknél, csak úgy leszólításra pontosan annyi esélyed van, mint a buszmegállóban, és senki, de tényleg senki nem keres idegen pasikat, és mindenkinek van társasága, ahová tartozik és velük akar maradni, akármilyen meglepő. Egy elterjedt tévhit a fesztiválokkal kapcsolatban, hogy ott mindenki az árok szélén meg a sátorban kufircol. És az is hülyeség amit sokan szajkóznak, hogy a sound jobban tele lenne izomagyú műemberekkel, mint mondjuk a sziget. Ugyanolyan mindegyik.
2020. júl. 20. 20:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!