Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás kaladnál veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kaladnál veletek is volt már ilyen, ez a normális?

Figyelt kérdés
Tinderen matcheltünk, már pár mondat után azzal nyitott, hogy mennyire kinyalná a fodros kis kelyhemet, miután válaszoltam neki arra, hogy salátapuncim van. Volt pár arra utaló jel, hogy lehet nem kellene vele szexelnem, de nagyob bejött a teste és az a pimasz mosoly az arcán, ezért belementem a találkozóba a lakásán. Szopásnál nyomta le a fejemet teljes erővel a farkára, majd szex közben is szinte felnyársalt, teljes erővel dugott miközben paskolta a popsim és ujjazott ott. Korábban ilyesmit csak kapcsolatban csináltam hosszabb összeszokás után, az egyéjszakás kalandjaimban a fiúkkal úgymond érzelmesebb, lasabb dugás volt. Ti, fiúk egyéjszakásnál milyenek vagytok? Hevesebb vagy érzékibb módon szexeltek ekkor?

2020. júl. 24. 13:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly?
2020. júl. 24. 13:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a kinyalás elmaradt? :D
2020. júl. 24. 13:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egyéjszakás nálam a mindentbele dologról szól.
2020. júl. 24. 13:55
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy normalis! Az mar miert enne normalis, hogy veled mit sem torodve szetkhurt, a sajat elvezetet hajkuraszva?
2020. júl. 24. 13:56
 5/14 anonim ***** válasza:
57%

Én semmilyen. Nem keresek egyéjszakást. De ha keresnék se lennék olyan, mint akit leírtál.

F

2020. júl. 24. 13:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen komoly. Sokkal hosszabb nyalásra számítottam a leírtak után, nem volt valami nagy durranás.
2020. júl. 24. 14:07
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Gondoltam, tipikus huu szanaszéjjal nyalnálak, aztán amikor meg ott van a helyzet, akkor eszébe se jut.
2020. júl. 24. 14:09
 8/14 anonim ***** válasza:
55%

Nekem a partnerem élvezete és kényelme számít leginkább.

Ha már eljutottunk idáig, akkor lassú felvezetéssel mindent vagy semmit alapon csináljunk egymással mindent, ami lehetséges, lassan és gyengéden haladva a keményebb dolgok felé.

Nem tudnék senkit a saját élvezetemre használni, vagy megalázni és minden típusú durvaság és agresszió hiányzik belőlem.

Sem a káromkodást, sem az alpári viselkedést nem szeretem.

Az alkalmi partnerséget sem preferálom, de volt már rá példa.

Pont úgy bántam vele, mintha a párom lenne.

2020. júl. 24. 14:10
 9/14 anonim ***** válasza:
64%

Érzelmesebb az egyéjszakás??? Na ne...Inkább langyos fo...s, úgy jellemezném.

Amúgy küldd át hozzám, én pont egy ilyen igazi férfire vágyok és nem arra, aki a nyelvével kompenzálja azt, amire nem képes a farka.

Amúgy nem hiszem, hogy nagyon ellenedre volt ez a fajta szex, egy normális nőnek ez kell, hogy szétszedje az ágyban egy szenvedélyes férfi.

2020. júl. 24. 14:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyanok, mucika, amit hagynak.
2020. júl. 24. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!