Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ha a szerelmeteknek kicsi a pénisze számotokra akkor mit csinálnátok?
15 cm az neked mikropénisz?
Hát ezt meg hol olvastad? A magyar férfiak átlaga 13 cm.
Nekem fontos a nagy méret, szakítanék vele.
N
Dr. Veres Pál szexológus mondogatta: Minden kis pénisz megtalálhatja a hozzá illő kis hüvelyt.
A nők sem egyformák, ez a méret egyáltalán nem kicsi, átlagos. De egy frusztrált embernek nagyon nehéz ezt megmagyarázni. Sokszor jönnek itt a kérdezőhöz hasonló emberek, akik már a kérdés kiírásakor, ill. előtte a kialakították a saját véleményüket. Teljesen feleslegesen írják le a véleményüket, tapasztalatukat mások, hiszen ezeket az embereket nem fogja meggyőzni a válaszuk.
Nekem is hasonló a méretem, de soha nem csináltam ebből lelki kérdést. Ismerkedtem, randiztam, adtam önmagamat ruhában és ruhátlanul egyaránt. 48 éves vagyok, kb. 35 partnerrel a hátam mögött. Eddig egyetlen egy nő mondta, hogy köszi, de neki ez kevés. Az érdekesség, hogy vele, mai napig, 25 év után is jó barátok vagyunk. Sőt, ezek után is néhányszor szexeltünk, és jó volt. Csupán tartós párkapcsolatban nem igényelt engem. A többi partnerem mind elégedett volt velem szexuálisan is. Kétszer házasodtam, van négy gyermekem. 15 éve élek boldog házasságban második nejemmel!
Hozzá kell tennem. Egyik szakmámból eredően (gépész), fiatal korom óta kollégák előtt öltözöm, zuhanyzom, de sportolok is, ahol szintén meztelenkednek egymás előtt a pasik öltözőben, zuhanyzóban. Semmi szégyenleni valóm nincs, hiszen valóban átlagos az intim méretem.
A férfi méretprobléma csupán pszichológiai kérdés. Ugyanavval a mérettel sokan elégedettek, míg másokat frusztrál. A félig töltött poharat egyik ember félig telinek, másiknak félig üresnek látja. (az anorexiásokhoz tudnám hasonlítani, akik önképüket mindig kövérnek látják)
#18 OX
vagy van ez a kámaszuka könyv vagy mi.Olvastam valamikor 83ban.Jóvolt.
Ne már hogy az emberek a péniszméret miatt hagyják el párukaaat 🤦🏼♀️🙆🏼♀️Most komolyan...
ez olyan, mintha a nőnek kicsi lenne a melle, és azért hagyná el a párja, pedig már együtt voltak.
Én ezt nem tudom megérteni, sry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!